Jelenlegi hely

Lass Gábor

Tovább a néppártosodás útján

Amikor Vona Gábor lemondott a pártelnöki tisztségről és a parlamenti mandátumáról is, egyesek arra számítottak, hogy a Jobbikon belül egyre többen kezdik el bírálni a néppártosodást.

Őszinteségi roham

Sokat elmond az ellenzéki szavazók lelkiállapotáról a szerdai Megbeszéljük című rádióműsor. Nemcsak hogy nem reménykednek a kormányváltásban, de – Bolgár úrral az élen – még el is ismerik, hogy ők bizony nem bíznák az ellenzékre az országot. 
 

Momentum: komolytalan

Soproni Tamás, a Momentum alelnöke egy múlt heti, Csepelen tartott lakossági fórumon kijelentette, a teljes politikai elitet szeretnék leváltani, ugyanakkor elismerte, erre nincs programjuk és csak a Fidesz összeomlásában bíznak.

Vagyon és nyilatkozat

Szenteczky Jánosra, a csepeli MSZP elnökére, a párt fővárosi alelnökére mostanában igencsak rájár a rúd. A szocialista politikust nemrég a Fővárosi Törvényszék másodfokú jogerős döntésében aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt ítélte el. De ez még nem minden: az MSZP-DK harc jegyében már egykori párttársa is ellene fordult.

Folytassa, Stadler!

Millió olyan történetem van, hogy egyetlen forintom nem volt, csak a becsületem, és úgy indultam el felfelé – mondta a Demokratának Stadler József, aki a börtönévek és a teljes vagyonelkobzás után ruhakereskedelmi vállalkozásba fogott, és most egy tizenkétezer négyzetméter területű áruház felépítését tervezi. Épülőben az újabb Stadler-birodalom.