Jelenlegi hely

Lovas István

Soros meghívott a müncheni biztonsági konferencián

George Soros is meghívott a müncheni biztonsági konferencián, olyan, hozzá hasonló háborús uszítók társaságában, mint a neokon Kagan házaspár (feleség: Victoria Nuland), John McCain szenátor és társaik.

Farage Maynek: válság lesz, ha meghajol Soros előtt

Fotó: MTI/EPA, illusztráció

REUTERS

Nigel Farage brit politikus, a Brexit fő előharcosa a Reuters brit hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta, ha Theresa May miniszterelnök megengedi Nagy-Britanniának az unióból történő kilépési folyamat további felvizezését, akkor az ország a II. világháború óta eltelt időszak legsúlyosabb alkotmányos válságába taszítja magát. 

Brit sajtó: egy pofon Sorosnak, egy pofon Orbánnak

Fotó: MTI, archív

Szinte páratlan szenvedélyek csapnak a magasba a brit sajtóban azután, hogy a Daily Telegraph George Soros, aki „megtörte a Bank of Englandet”, titkos összeesküvést támogat a Brexit megakadályozására címmel a múlt héten leleplezte a globális spekulánst.

Az RT a Brexit-ügyi Soros-beavatkozásról

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

RUSSIA TODAY

Neil Clark, számos vezető brit médium újságírója, eleresztette tollát a globális orosz Russia Today tévé angol nyelvű szolgálatának véleményrovatában Soros napfényre került brexites beavatkozásáról. A nyolc nyomtatott oldal terjedelemben megjelent cikk ismertetése kihagyhatatlan.

Tovább duzzad a brexites Soros-botrány

Fotó: MTI, archív

A nemzetközi maffiózó, George Soros legújabb botránya – mint olvasóinkat is tájékoztattuk róla az elmúlt napokban – a demokratikus Brexit-népszavazás eredménye, az EU-ból való kilépés megváltoztatására irányuló, korábban rejtett beavatkozása. Olyan beavatkozásról beszélünk, amelyet az azt leleplező Daily Telegraph „titkos összeesküvésnek” nevezett. Először 400 ezer, majd később már majdnem egymillió font összegű beavatkozásról van szó.