Jelenlegi hely

Lovas István

„George Soros nehéz élete”

Fotó: MTI, archív

THE WASHINGTON TIMES ÉS MARIANNE

A Soros kontra magyar kormány vitájában a konzervatív Washington Times George Soros nehéz élete címmel írt cikkében az Orbán-kormány mellett állt ki.

Soros-ügyi rettegés

Képernyőfotó: independent.co.uk

INDEPENDENT és DEUTSCHE BUSINESS INSIDER

Jó-jó, gondoltuk december 3-án, amikor a brit Independentben Eszter Susan Guerrero és Adam Schonberger szerzők nevével cikk jelent meg ezzel a címmel: „A nacionalista magyar kormány veszélyezteti a zsidó népet mocskoló kampányával az emberbarát George Soros ellen”.  

Soros írországi életellenes szervezete visszaküldheti a pénzt

Fotó: MTI, archív

THE IRISH TIMES

Az Ír Családtervezési Társaság (IFPA) tárgyal arról, hogy visszaküldi azt a 150 ezer dollárt (127.449 euró), amelyet George Soros Nyílt Társadalom Alapítványától kapott, mert a támogatás ellentétes Írországnak a politikai finanszírozásra vonatkozó törvényével, jelenti a vezető írországi napilap.

A titkos migrációs program IV.

Lovas István képe

Friederike Beck könyvének ismertetése

Folytassuk azzal az alfejezettel, amely azt mutatja be, hogy a nyugati hatalmak miként pusztítják el az életkörülményeket Észak-Afrikában és a Közel-Keleten. Ott fejeztük be, hogy 2013. július 11-én a berlini kormány egy „összekötő irodát” állított fel a szíriai forradalmi és ellenzéki erők nemzeti koalíciója számára. Ezt mind az EU, mind pedig „a szíriai nép barátainak” úgynevezett csoportja a szí­riai nép legitim képviselőjének fogadta el.

Soros szerint Oroszországnak 24 napja van hátra

Fotó: MTI, archív

EURASIA DAILY

George Soros spekuláns és politikai aktivista tavaly februárban megjósolta a „Putyin-rezsim” idei csődjét, kezdi cikkét az eurázsiai ügyekkel foglalkozó portál.