Jelenlegi hely

SVÁ

Üres szavak

Pénteken újabb terrortámadás történt Londonban. A brit főváros muszlim polgármestere, Sadiq Khan azt mondta: “Ahogyan azt London újra és újra bebizonyította, a terrorizmus soha nem fog megfélemlíteni vagy legyőzni bennünket”. 
Ami persze az égvilágon semmit nem jelent.

Transzagyúak

Amint az várható volt, azonnal vége is lett a világnak abban a pillanatban, amikor tegnap Trump elnök három rövid Twitter-üzenetben tudatta a nagyérdeművel, hogy tábornokaival és katonai szakértőkkel folytatott konzultációk után (ez a rész a legtöbb hazai híradásból kimaradt) az Egyesült Államok kormánya ezentúl köszöni, de nem kívánja a hadsereg soraiban tudni transznemű polgártársaikat.

Őrület

A Képviselőház több mint két tucat demokrata párti tagja összeállt, és az amerikai alkotmány 25. cikkelyére hivatkozva egy olyan javaslattal terveznek előállni, amely szerint Trump elnököt le kéne bizony mondatni, méghozzá nem is akármilyen okból: azért tudniillik, mert “mentálisan képtelen” ellátni elnöki feladatait.

Vagyis: őrült.

Szivárványos Facebook

A büszkeség hónapja van, kedves olvasók. Az ultraliberális lépéseiról elhíresült Facebook pedig mindent megtesz, hogy a felhasználók jelét adhassák büszkeségüknek.

Persze ne arra legyenek büszkék, hogy milyen szép bizonyítványt hozott haza a gyerek a tanév végén, vagy arra, hogy kemény munka eredményeként végre feljebb kúsztak a munkahelyi ranglétrán. 
Nem, júniusban mindenki arra büszke, hogy meleg - ennek hiányában pedig arra, hogy vannak melegek. 
Vagy valami ilyesmi.