Törcsi Péter

A homoszexuális lobbi létezik

Homoszexuális lobbi nem létezik. Legalábbis a liberális média- és politikai elit ezt állítja, és igyekszik minden pillanatban cáfolni az LMBTQ-propaganda működését. Rendre azzal vádolják a hagyományos értékrendet fontosnak tartó közéleti szereplőket, amikor fenti lobbi kártékony tevékenységére hivatkoznak, hogy csupán egy „konzervatív összeesküvés-elméletet” terjesztenek.

Meddig húzza Merkel?

Angela Merkel elvesztette befolyását saját frakciójában. Legalábbis azt a befolyását, amellyel korábban rendelkezett, ugyanis a 2005 óta hivatalban lévő Volker Kauder egyértelműen az ő megkérdőjelezhetetlen szövetségesének számított. Azok számára, akik figyelemmel kísérik a német belpolitikát, talán nem volt annyira meglepő, hogy a CDU–CSU-frakciószövetség leváltotta korábbi frakcióvezetőjét. Viszont Merkel és az Uniópártok vezetői számára komoly meglepetést jelentett Ralph Brinkhaus megválasztása. Utóbbi pedig igencsak vészjósló jel. Ha egy 13 éve hivatalban lévő pártelnök-kancellár nem érzékeli legszűkebb közösségében a különböző „rezgéseket”, motivációkat, akkor valószínűleg elvesztette a tényleges kapcsolatot ezzel a közösséggel. Úgy tűnik, Merkellel ez történt.

Semmit nem tanultak

„Élesedik az atombomba.” „Eddig tartott Orbán különutas politikája.” „Most megmutatja Brüsszel a renitens magyaroknak, hogy merre van az előre.” Ilyen és ehhez hasonló címeket olvashatunk manapság a hazai és a külföldi „haladó” sajtóban. Ugyanis a liberális mainstream alig várja, hogy végre valami intézmény, testület, bölcsek tanácsa stb. ítéletet mondjon egy, a saját hazájának érdekeit előtérbe helyező kormány és kormányfő felett.

Társadalmi nemek nem léteznek

A haladó értelmiség és a hozzájuk csatlakozó „bezzegkonzervatívok” újabb hihetetlenül fontos témát találtak maguknak a minap, amin természetesen hosszas publicisztikákban siránkozhattak az elmúlt napokban. Ez pedig nem más, mint a genderszak megszüntetése. A körúton belüli liberális értelmiség és a polgári oldalnak hátat fordító médiamunkások nagy része 2018 augusztusában éppen a társadalmi nemek tudománya (bármit is jelentsen ez) egyetemi akkreditációjának visszavonásában látja a demokrácia lebontását.

Oldalak