Hirdetés
Hirdetés
Fejben rendben vagyok
Fejben rendben vagyok
Karácsony Gergely egyszerre akar jóban lenni a kormánnyal, és le is váltani: a beszéde olyan ettől, mint a madárdal, amit Szent Ferencen kívül senki nem ért – mondta a Demokratának Tarlós István volt főpolgármester, miniszterelnöki megbízott.
Hollik: „az ellenzék hazudik”
Az ellenzék ismét hazudik, amikor azt állítja, hogy az Európai Unió támogatást biztosít Magyarországnak a koronavírus elleni védekezéshez.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Elhunyt Krzysztof Penderecki
Elhunyt Krzysztof Penderecki
Nyolcvanhat éves korában, hosszú és súlyos betegség után vasárnap elhunyt Krzysztof Penderecki neves lengyel zeneszerző.
„Fejben rendben vagyok”
„Fejben rendben vagyok”
Interjú Tarlós Istvánnal; ellenzék járvány idején; máris megjelentek a koronavíruson nyerészkedők; népszerűek az interneten közvetített liturgiák
Elmaradnak a honvédelmi táborok
Elmaradnak a honvédelmi táborok
A koronavírus-járvány miatt idén nem szervezik meg a honvédelmi táborokat – közölte a Honvédelmi tábor Facebook-oldala szombat este.
Hirdetés
Hirdetés
Káosz Afrikában
Káoszba torkolltak az új koronavírus miatt elrendelt kijárási tilalmak Afrikában.
Hirdetés
Hirdetés
Szerelem a korona idején
Varga-Bíró Tamás
Szerelem a korona idején
Az esküvőt a karantén tizedik napjára tűztük ki. Persze annak rendje és módja szerint elküldtük a meghívókat Messengeren.
Bencsik András
Aki időt nyer…
A különbség Kelet- és Nyugat-Európa között két nagyságrend. A liberális paradicsom egyik pillanatról a másikra a liberális pokol lett.
Bándy Péter
Hitler és a tejhatalom
Hiába fut versenyt az idővel az egész világ, az állampolgárság szerint magyar ellenzéki politikusok még ilyenkor sem tudnak kibújni a bőrükből.
Szentesi Zöldi László
Isten hozott, Rend!
Ma már senki sem mosolyog, hanem igyekszik felcsippenteni valamit a való életből, amit elveszített, miközben bulitársadalmat épített. A Rend helyreállt.
Gazdag István
Totális karantén helyett totális káosz
Franciaországban, a globális multikulturális emberkísérlet európai Jurassic-parkjában a járvány idején is minden a „normális” kerékvágásban halad.
Szalay Károly
A lakiteleki sátor VII.
Az 1987-es lakiteleki sátornak negyven élőszavas és kilenc írásos hozzászólója volt, de Csurka káprázatosan nyilatkozott meg.
Ungváry Zsolt
Veszély
A jövőért aggódó felelős állampolgárok az Ungváry International Hírügynökségen keresztül az alábbi közleményt juttatták el szerkesztőségünkhöz.
Koskovics Zoltán
Egy nagyon orosz államcsíny
A globális koronavírus zűrzavarában Putyin végleg szakít a Nyugattal, és 2036-ig bebiztosítja hatalmát?
Pozsonyi Ádám
Hergelés
A libsi logika egyszerű. Ha hergelünk, akkor az emberek elégedetlenek lesznek. Indulatosak. Bizalmatlanok.
A pónyik, a trianoni emlékfa
A pónyik, a trianoni emlékfa
A Nemzeti Színház művészei, kapcsolódva a teátrum Tizenhárom almafa című bemutatójához, trianoni emlékfaként az intézmény kertjében elültettek egy őshonos almacsemetét.
Ashabadban büntetnek a maszkért
Elhallgatja a koronavírust a türkmén hatalom, ám miközben bünteti még azt is, ha az utcán a járványról beszélnek, mindent megtesz annak elkerülésért. Ha lehet, még inkább bezárkózott, lezárta a határokat, és korlátozta a mozgást az országban.
Zserbós palacsintatorta
Bizony sokunkban megdöbbenést keltett, ahogy egyik napról a másikra megállt az élet, ahogy a járványhelyzet világszerte fokozódott. Fenekestül fordult fel körülöttünk minden, érintve az élet összes területét, melybe a háztartás és a konyha is beletartozik.
Bezárult az ukrán határ
Külföldön dolgozók ezrei tértek haza a határok lezárása előtti utolsó pillanatban. Nehéz idők elé néz a Ukrajna.
Szégyellheti magát ez a politikai ellenzék!
Szégyellheti magát ez a politikai ellenzék!
„Minden józan ember érti: az, ami Magyarországon történik emberek ezreinek fogja a végén megmenteni az életét. Szégyellheti magát ez a politikai ellenzék, hogy a beteg, gonosz gondolataiknak rendelik alá honfitársaik ezreinek az életét” – fejtette ki véleményét Bencsik András a Sajtóklubban.
Meztelen királyok
Nemrég jelent meg magyarul az angol Roger Scruton Futóbolondok, csalók, agitátorok – Az újbaloldal gondolkodói című kötete.
Test és lélek
Test és lélek
Porrá – amerikai dráma, 2018, megtekinthető az HBO Go kínálatában
Lengyel–magyar
Lengyel–magyar
Mitrovits Miklós: Tiltott kapcsolat – A magyar–lengyel ellenzéki együttműködés 1976–1989, Jaffa Kiadó, 2020
Filmemlékezés
Filmemlékezés
A firkáló – portréfilm Kovács Péter Kossuth-díjas festőművészről, MMA–MMA Kiadó, 2018, Duna World, március 12.
Igazságot Magyarországnak!
Igazságot Magyarországnak!
Sárosi István: Trianon – múltidézés – zárt tárgyalás, székesfehérvári Vörösmarty Színház, premier: március 7., rendezte: Szikora János
Az Opera doyenje
Az Opera doyenje
Spangel Péter: Életúton Berczelly Istvánnal – Az Operaház örökös tagjai sorozat, 2019
Segít a válogatott
Segít a válogatott
A nemzeti együttes tagjai is – a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen – támogatják az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját.
Baloldali baleset
Baloldali baleset
– Összeomlott a faluban a tömegtájékoztatás, szájzárat kapott a DK-s Varga néni!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.