Hirdetés
Hirdetés
Fejben rendben vagyok
Fejben rendben vagyok
Karácsony Gergely egyszerre akar jóban lenni a kormánnyal, és le is váltani: a beszéde olyan ettől, mint a madárdal, amit Szent Ferencen kívül senki nem ért – mondta a Demokratának Tarlós István volt főpolgármester, miniszterelnöki megbízott.
„Most jön a neheze”
A koronavírus-járvány neheze csak most jön, amikor a csoportos megbetegedések szakaszát minden bizonnyal felváltják a tömeges megbetegedéseké.
Hollik: „az ellenzék hazudik”
Az ellenzék ismét hazudik, amikor azt állítja, hogy az Európai Unió támogatást biztosít Magyarországnak a koronavírus elleni védekezéshez.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
„Fejben rendben vagyok”
„Fejben rendben vagyok”
Interjú Tarlós Istvánnal; ellenzék járvány idején; máris megjelentek a koronavíruson nyerészkedők; népszerűek az interneten közvetített liturgiák
Elhunyt Krzysztof Penderecki
Elhunyt Krzysztof Penderecki
Nyolcvanhat éves korában, hosszú és súlyos betegség után vasárnap elhunyt Krzysztof Penderecki neves lengyel zeneszerző.
Elmaradnak a honvédelmi táborok
A koronavírus-járvány miatt idén nem szervezik meg a honvédelmi táborokat – közölte a Honvédelmi tábor Facebook-oldala szombat este.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Szerelem a korona idején
Varga-Bíró Tamás
Szerelem a korona idején
Az esküvőt a karantén tizedik napjára tűztük ki. Persze annak rendje és módja szerint elküldtük a meghívókat Messengeren.
Bencsik András
Aki időt nyer…
A különbség Kelet- és Nyugat-Európa között két nagyságrend. A liberális paradicsom egyik pillanatról a másikra a liberális pokol lett.
Bándy Péter
Hitler és a tejhatalom
Hiába fut versenyt az idővel az egész világ, az állampolgárság szerint magyar ellenzéki politikusok még ilyenkor sem tudnak kibújni a bőrükből.
Szentesi Zöldi László
Isten hozott, Rend!
Ma már senki sem mosolyog, hanem igyekszik felcsippenteni valamit a való életből, amit elveszített, miközben bulitársadalmat épített. A Rend helyreállt.
Gazdag István
Totális karantén helyett totális káosz
Franciaországban, a globális multikulturális emberkísérlet európai Jurassic-parkjában a járvány idején is minden a „normális” kerékvágásban halad.
Szalay Károly
A lakiteleki sátor VII.
Az 1987-es lakiteleki sátornak negyven élőszavas és kilenc írásos hozzászólója volt, de Csurka káprázatosan nyilatkozott meg.
Ungváry Zsolt
Veszély
A jövőért aggódó felelős állampolgárok az Ungváry International Hírügynökségen keresztül az alábbi közleményt juttatták el szerkesztőségünkhöz.
Koskovics Zoltán
Egy nagyon orosz államcsíny
A globális koronavírus zűrzavarában Putyin végleg szakít a Nyugattal, és 2036-ig bebiztosítja hatalmát?
Pozsonyi Ádám
Hergelés
A libsi logika egyszerű. Ha hergelünk, akkor az emberek elégedetlenek lesznek. Indulatosak. Bizalmatlanok.
A pónyik, a trianoni emlékfa
A pónyik, a trianoni emlékfa
A Nemzeti Színház művészei, kapcsolódva a teátrum Tizenhárom almafa című bemutatójához, trianoni emlékfaként az intézmény kertjében elültettek egy őshonos almacsemetét.
Ashabadban büntetnek a maszkért
Elhallgatja a koronavírust a türkmén hatalom, ám miközben bünteti még azt is, ha az utcán a járványról beszélnek, mindent megtesz annak elkerülésért. Ha lehet, még inkább bezárkózott, lezárta a határokat, és korlátozta a mozgást az országban.
Zserbós palacsintatorta
Bizony sokunkban megdöbbenést keltett, ahogy egyik napról a másikra megállt az élet, ahogy a járványhelyzet világszerte fokozódott. Fenekestül fordult fel körülöttünk minden, érintve az élet összes területét, melybe a háztartás és a konyha is beletartozik.
Bezárult az ukrán határ
Külföldön dolgozók ezrei tértek haza a határok lezárása előtti utolsó pillanatban. Nehéz idők elé néz a Ukrajna.
Szégyellheti magát ez a politikai ellenzék!
Szégyellheti magát ez a politikai ellenzék!
„Minden józan ember érti: az, ami Magyarországon történik emberek ezreinek fogja a végén megmenteni az életét. Szégyellheti magát ez a politikai ellenzék, hogy a beteg, gonosz gondolataiknak rendelik alá honfitársaik ezreinek az életét” – fejtette ki véleményét Bencsik András a Sajtóklubban.
Káosz Afrikában
Káosz Afrikában
Káoszba torkolltak az új koronavírus miatt elrendelt kijárási tilalmak Afrikában.
Meztelen királyok
Nemrég jelent meg magyarul az angol Roger Scruton Futóbolondok, csalók, agitátorok – Az újbaloldal gondolkodói című kötete.
Test és lélek
Test és lélek
Porrá – amerikai dráma, 2018, megtekinthető az HBO Go kínálatában
Lengyel–magyar
Lengyel–magyar
Mitrovits Miklós: Tiltott kapcsolat – A magyar–lengyel ellenzéki együttműködés 1976–1989, Jaffa Kiadó, 2020
Filmemlékezés
Filmemlékezés
A firkáló – portréfilm Kovács Péter Kossuth-díjas festőművészről, MMA–MMA Kiadó, 2018, Duna World, március 12.
Igazságot Magyarországnak!
Igazságot Magyarországnak!
Sárosi István: Trianon – múltidézés – zárt tárgyalás, székesfehérvári Vörösmarty Színház, premier: március 7., rendezte: Szikora János
Az Opera doyenje
Az Opera doyenje
Spangel Péter: Életúton Berczelly Istvánnal – Az Operaház örökös tagjai sorozat, 2019
Segít a válogatott
Segít a válogatott
A nemzeti együttes tagjai is – a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen – támogatják az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját.
Baloldali baleset
Baloldali baleset
– Összeomlott a faluban a tömegtájékoztatás, szájzárat kapott a DK-s Varga néni!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.