Fotó: Pesti Srácok (képernyőfotó)

Három és fél év ámokfutás után a nemzeti oldal felszabadította a Hír TV-t. Az idén 15 esztendős hírcsatorna ezután ismét a jobboldali, polgári értékek fóruma lesz.

Képernyőfotó: PS-videó

Méltatlan volt és nagyon hosszúnak tűnt az elmúlt időszak. A Hír TV-t előző tulajdonosa, a mindent egy lapra feltevő Simicska Lajos három és fél éven keresztül az Orbán Viktor elleni bosszúhadjáratának szócsövévé fokozta le, és a balliberális gyűlöletpropaganda olyan hírhedt alakjainak biztosított gátlástalan nyilvánosságot, mint a csúsztatások nagymestere, Kálmán Olga, vagy a politikai irányultságát egy alsógatya gyakoriságával váltogató köpönyegforgató bolsi, Csintalan Sándor. De még a magyarellenes balliberális kultúrterror egyik legellenszenvesebb propagandistája, Veiszer Alinda is műsort kapott a jobb sorsra érdemes televíziónál. Utóbbinak szerencsére már idén áprilisban útilaput kötöttek a talpára, most pedig a neki nem tetsző véleményt megfogalmazó interjúalanyokkal szemben kihallgatótiszti modort fölvevő Kálmán Olga és a kültelki suttyó szerepét rémisztő hitelességgel alakító Csintalan is mehet, amerre lát.

A Hír TV hazatérése a ballibek – nemkülönben a Simicskával együtt bukó Ballik – narratívája szerint a sajtószabadság végzete, holott csak annyi történt, hogy a nemzeti oldaltól ellopott, lenyúlt televízió visszakerült jogos birtokosaihoz. Helyreállt a rend.

A szavakkal beteges kéjjel lincselő magyar- és keresztényellenes gyűlölködőnek, Tóta W. Árpádnak a februári hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választást követő rövid jobboldali zavarodottságot illető fordulatával élve: „oly édesek a könnyeik”. Melyek remélhetőleg sok szennyvíztárolót töltenek meg, miközben a harmadik kétharmad adta felhatalmazással élve a magyar állam szellemi értelemben is felszabadítja Magyarországot.