Fotó: Partizán YouTube-csatorna, képernyőkép
Hirdetés

Amint arról beszámoltunk a szívvel-lélekkel küzdő magyar válogatott a 84. percig döntetlenre állt, de végül 3-0-ra kikapott a címvédő portugál csapattól a részben budapesti rendezésű labdarúgó-Európa-bajnokság F csoportjának keddi összecsapásán. A magyar csapat jól teljesített, mint az Európai Labdarúgó-szövetség statisztikából kiderül, egyes mutatókban eddig a legjobb az Eb-n. Amiért persze nem adnak pontot, de jól mutatja: az aktuális Európa-bajnokkal szembeni vereség dacára joggal éltették válogatottat a szurkolók.

Vágó István viszont annak örül, ha valami rossz történik Magyarországon, hiszen az általa gyűlölt Fidesz van hatalmon, így ezt az alkalmat is kihasználta a gúnyolódásra. Az egyik humoros focioldal követői ugyanis kitettek egy fotót, miszerint „Ki az a Ronaldo???” feliratú pólóban mentek meccsre. Ezt ők persze viccnek szánták, sajnos Vágó intelligenciája kevés volt ahhoz, hogy értse: nem gondolták komolyan a pólóra nyomtatott kérdést.

A Demokratikus Koalíció politikusa ugyanis azzal a szöveggel osztotta meg a képet, hogy „Legalább erre az egy kérdésre már tudnak válaszolni a legények Magyarország : Portugália = 0 : 3”), ehhez pedig kiegészítésként annyit írt: „Aztán Ronaldo bemutatkozott nekik…”

Vágónál is igazolódott: „hasonló a hasonlónak örül”, mert facebookos barátai ennél csak durvább kommenteket írtak. „…..és ki ez az öt tudatlan bráner?” – tette fel a kérdést egyikük a fotón látható szurkolókra célozva, másikuk pedig azon poénkodott, hogy „a héten bővűl (sic!) a magyar válogatott ruhatára,egy-két zakóval”. „Bruhahahaha el ballaghattok fiúk pólót cserélni…” – próbált viccelődni egy hölgy, de volt, aki ezt írta: „Mekkora égő volt ezeknek az izomagyúaknak ebben a póéóban (sic!) a meccs után hazaballagni. És akkor csodálkozunk, hogy egyre inkább utál bennünket Európa….”

Újra kiderült, milyen országot szeretnének a Gyurcsány-pártiak.

Korábban írtuk