Minden ferencvárosi egyenlő

🏳️‍🌈 A mai napon a Ferencvárosi Polgármesteri Hivatal épületére is kikerült a sokszínűséget jelképező szivárványzászló. Az esti órákban tudtam meg, hogy egy Aryan Greens (Árja Zöldek) nevű fasiszta szurkolói csoport leszaggatta a zászlót és fel is gyújtották.Ezután pedig kirakták a saját jelképüket.🤬 Testvéremmel és képviselőtársammal, Takács Zoltán – Momentummal azonnal kimentünk a hivatalhoz és leszedtük a huligánok által kirakott zászlót. FERENCVÁROSBAN ILYEN GYALÁZATOS, HOMOFÓB TETTNEK NINCS HELYE!💚 A Fradi hármas jelszava: Erkölcs, Erő, Egyetértés.Egy zászlót maszk mögé rejtőzve, gyáván letépni minden, csak nem erkölcsös és ez a cselekedet méltatlan az FTC 121 éves történelméhez.

Gepostet von Takács Krisztián – Momentum am Freitag, 14. August 2020
Hirdetés

Történt pedig, hogy Fradi-szurkolók – igen helyesen – eltávolították a ferencvárosi önkormányzat épületéről a szivárványos zászlót. Mert hogy nem oda való, és ahogyan a légyszart, ezt is le kell szedni, ha észreveszi az ember. Mire válaszképpen ez a momentumos gyerek eltávolította az FTC 1899 feliratú zászlóját ugyanonnan.

Krisztián!

Tudom, hogy most hősnek képzeled magad, pedig simán ostoba vagy. Normális ember ugyanis nem húzgálja az oroszlán péniszét. Nyilván azt gondolod, hogy a labdarúgó underground ugyanolyan, mint a politikai – böfögsz valamit, de annak nincsenek következményei, minden megy tovább úgy, mint azelőtt.

Nagyon tévedsz. Én ugyanis ismerem az érintetteket, az FTC szurkolóit. Van köztük szájhős is nyilván, de attól, amit most csináltál, kb. kétmillió embernek felállt a szőr a hátán. Szóval, gondolj növekvő félelemmel azokra az ultrákra, akik meg is csinálják, amit elterveztek.

Korábban írtuk

Tudod, az én családomban mindenki fradista az idők kezdete óta. Már a nagyapám is az volt, mindenki kötődött a futballhoz, a klubhoz. Nekünk, fradistáknak – és persze, liláknak, kispestieknek, debrecenieknek, stb. stb. – a klubhűség olyan, mint a hazaszeretet.

Az ember csak abban az esetben vág pofán valakit, ha a hazáját, a családját védi. Fradistáknál szorosan ott van az első háromban a csapat, a klub is.

Nem tudom, hogy fogod ezt megúszni valódi vagy sok-sok képletes pofon nélkül, de ezt most nagyon elcseszted, gyerek. És nem, semmiféle kiállás nem lesz a részünkről melletted, ha véres képpel majd belezokogsz a kamerákba.

Mert csak azt kapod majd, amit megérdemelsz.

Hajrá, Fradi! Hajrá, Magyarország!

Szentesi Zöldi László, magyar, fehér, zöld-fehér, hetero, vidéki, tornából nem felmentett férj és apuka