„Bármelyik másikat is elfogadom, de a lelkem mélyén a kínait szerettem volna. Nem éreztem semmiféle mellékhatást” – tette hozzá.

Hirdetés

Mint írta, orvosa azt ajánlotta neki, hogy az elkövetkező tíz napban legyen óvatos, tartson távolságot, amíg a védettség első fokozata kialakul.

„Örülök, hogy túl vagyok rajta. Március végén esedékes a második oltás. A hezitálóknak üzenem, ez a mostani járvány az orosz ruletthez hasonlít, aminek az a lényege, hogy a forgópisztoly tárja egyik üregében a nyolcból egy éles lőszer van. Megpörgeted, a fejedhez tartod és elsütöd a pisztolyt… Csett! Szerencsés vagy, az éles lőszer nem ebben az üregben volt. Újra megpörgeted, újra elsütöd… És meghalsz. Ez nem játék. Ha a megbetegedés kimenetele a halál is lehet, és senki, a legtapasztaltabb virológus sem tudja megmondani, hogy ki hal bele és ki éli túl, akkor ezzel a betegséggel éppen úgy, mint az egy szem éles lőszerrel töltött forgópisztollyal, nem tanácsos játszani” – fogalmazott Bencsik András, úgy zárva bejegyzését: „Oltasd be magad! Maradj életben!”

Bencsik András közleményeBeoltattam magam. Kínai vakcinával.Bármelyik másikat is elfogadom, de a lelkem mélyén a…

Posted by Bencsik András on Wednesday, March 3, 2021
Korábban írtuk