Kormányra kerülve, hatalmi szóval el akarja tiltani hivatása gyakorlásától azokat az újságírókat, például Rákay Philipet, Bencsik Andrást és Bayer Zsoltot, valamint a TV2 és az origo.hu munkatársait, s gondolom, nem hagyná ki a Pesti Srácok, a Demokrata és minden más jobboldali sajtótermék, honlap, televíziós és rádióműsor munkatársait Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje, akik neki nem tetszenek. Világossá tette, hogy azt szeretné, ha győzelmük esetén csak az lehetne újságíró, akit annak ítélnek, és akit nem, az „propagandista” bélyeget kap, és betiltják.

Hirdetés

A LENIN-FIÚ TEMPÓ FOLYTATÓDIK! Felháborító, hogy Fekete-Győr András, a Momentum elnöke nyíltan fenyegethet patrióta…

Posted by Rákay Philip on Saturday, March 13, 2021

Teljesen mindegy, ezt mégis hogyan csinálnák a jogállam keretei között. Mert sehogy. Ehhez a jogállamot fel kéne függeszteni, ami azért megszálló hadsereg nélkül nem könnyű. Váratlanul Fekete-Győr mellé állt a volt DK-s, ám most a Momentum színeiben masírozó Szarvas Koppány Bendegúz, aki azt írta a Fekete-Győr szavain felháborodott Schiffer Andrásnak: „Hivatás gyakorlásától eltiltás létező büntetés, tudtommal pl. az ügyvédeknél is, de te András ezt biztosan jobban tudod. De orvosoknál is. Teljes joggal ki lehetne terjeszteni az újságok készítőre.”

Érdekes gondolat. Vajon mit szólnának ezek az újhullámos bolsevikok, ha azt javasolnám, hogy az ötletet még a választások előtt a parlament terjessze ki mindazon politikát csinálóra is, aki a nyilvánosság előtt bizonyíthatóan hazudik, fenyegetőzik, rágalmaz, aki gonoszságával és aljasságával a társadalom békéjét fenyegeti? Vajon akkor is támogatnák ezt a gyakorlatot? 

Vajon Gyurcsány, Jakab, Fekete-Győr, Karácsony és a többi széltoló meddig szaladna, visítva a rémülettől, ha a jobboldal váratlanul felkarolná a kis hülye Fekete-Győr András javaslatát?

kapcsolódó
Korábban írtuk