Igyon Starbucks-kávét, akinek két anyja (apja, transzgenderje, szurikátanénikéje, -bácsikája, stb.) van! A magát kihívóan „melegbarátnak” deklaráló amerikai kávézólánc bejelentette, hogy mostantól lelkesen tapsikolva támogatja alkalmazottai nemváltó műtététeit, mert az olyan modern és emberi és nyitott.

Fotó: Ms Jane Campbell/shutterstock.com

A multihálózat személyiségzavaros dolgozói ezentúl ingyen operáltathatják át magukat férfiból nővé, nőből férfivá, emberből páfránnyá vagy plüsskutyussá – a lehetőségek száma végtelen, csak az ABC végessége okoz nehézséget az új és még újabb mentális betegségek megnevezését illetően. Sebaj, az LMBTQWXYZHRSGMIOŰŐÚFUJJJ végére érve majd jöhetnek a számok, még a tizedesek sem okozhatnak komolyabb zavart, tekintve, hogy az már adott.

De ha lúd, legyen kövér: tessék jótékonysági alapot nyitni a fák látványára begerjedők (dendrofilok), az állatokkal üzekedők, a pedofilok, a kéjgyilkosok és egyéb üldözött, kirekesztett szexuális kisebbségek elfogadásának és szabad önkifejezésének támogatására! Amíg ez nem történik meg, addig a személyiségzavarok közötti önkényes szelektálásról, hogy ne mondjuk, listázásáról kell beszélnünk, ami köztudomásúlag a történelem legsötétebb fejezeteit idézi…

A Starbucks tehát kirekesztő, ezért a magunk részéről messzire elkerüljük. Helyette odahaza megfőzzük a jó öreg Omniát, melynek csomagolásán egy teljesen hagyományos (tehát elnyomott, konyhába kényszerített) nő tölti a gőzölgő italt az ábrán nem látható, de nyilvánvalóan szexista és hímsoviniszta ura csészéjébe.