Fotó: facebook.com (Orbán Viktor)
Hirdetés

Kilenc éve kormányoz Orbán Viktor.

Ebben a kurta évtizedben minden álmom teljesült. Nemzeti Magyarországról álmodtam politikai eszmélésem első pillanatától kezdve. Olyan országról, amelynek a fundamentumát a hozzám hasonló, népben-nemzetben gondolkodó emberek alkotják. Akik szeretik a szabadságot, és nem engedik, hogy idegenek uralkodjanak rajtuk. Akik hisznek a cselekvésben, akik tudják, hogy minden a kimondott szóval kezdődik. Olyan Magyarországról álmodtam, ahol mindenki bátran szólhat, és nem üldöznek, nem diszkriminálnak minket magyarságunkért, nemzeti felfogásunkért.

2010 óta ilyen Magyarországon élünk. Sok még a tennivaló, de alapvetően rendben mennek a dolgok. Nem kell mindenben a rosszat látni, tekintsünk csak arra, honnan, hová jutottunk. A mélypont: a 2002-es választás első fordulója… Onnan indultunk. A teljes reményvesztettség, megvertség állapotából. Ma gyarapodó országunk, boldogabb népünk van, ez a kormány bátran hozzányúlt mindenhez, amihez a nemzeti jövő érdekében hozzá kellett nyúlnia.

Csak annyit akarok mondani, hogy bármi is vár ránk, bármi következik (mert lesznek még cudar idők), van mire építenünk. A vetés beérett. Újjáéledt a magyar Magyarország. Ezért dolgozunk vállvetve, gúny és szidalom közepette, a gyáváknak és ostobáknak kijáró fejcsóválással. Mert bármit mondjanak is, mi megyünk előre. Továbbadjuk a stafétát, amelyet őseinktől örököltünk. Visszük tovább Magyarország ügyét.

Hálás vagyok ezért. Hogy együtt harcolunk, együtt vagyunk. Azért is hálás vagyok, hogy akármerre járok az országban, mindenütt szeretetet, törődést kapok tőletek. A mostani kampányban is megteltek a művházak és előadótermek, ezrével jöttek el az emberek meghallgatni minket, engem.

Én az életben már mindent elértem, amit valaha célként kitűztem magam elé. Boldog és elégedett ember vagyok. És bár csak tollat forgatok, nem vagyok politikus, az egyéni sorsomat könnyebben hordozom, ha a hazáért is tehetek valamit.

Veletek együtt. Mert egységben az erő. 

Kívánom nektek, hogy a jogos kritika mellett élvezzétek a győzelem gyümölcseit: ebben az országban minden nap ajándék, mindig ragyog a napfény 2010 óta.

És ezt már senki nem veheti el tőlünk.

Bármi következzék, mi ott leszünk. Hiszen nem a Fidesz nevű pártról, hanem a nemzetről van szó.

Itt leszünk, itt maradunk, és soha többé nem engedjük, hogy elvegyék a szavainkat, elvegyék a szabadságunkat.