Azt az egyet nem lehet mondani, hogy Gyurcsány Ferenc és bűnszervezete következetlen lenne. 2004-ben ez a banda zsigerből fakadó elszánt gyűlölettel kampányolt a magyarság harmada és a nemzeti újraegyesítés ellen, most pedig jogfosztással rúgnák el az anyaországtól az elszakított, idegen uralom alá vetett országrészek magyarjait.

„Egyetért-e ön azzal, hogy ne szavazhassanak azok, akik soha nem éltek Magyarországon, és nem viselik a szavazatuk következményeit?”, teszi fel a kérdést a Demokratikus Koalíció nevű szélsőséges hazaáruló párt.

Természetesen már a megfogalmazás is velejéig hazug, hiszen egy parlamenti választás arról dönt, hogy folytatódik-e a nemzeti érdek vezérelte országépítő kormányzás, vagy ismét a habzó szájú magyargyűlölő kalandorok kaparintják kezükbe a hatalmat. Ebből következően minden szavazó viseli voksa következményeit. Ezért is elemi nemzeti érdek kiszorítani a közéletből a magyarellenes veszetteket.

Ez a következetesen mindig idegen érdekekért ziháló, ügynöklelkületű politikai pöcegödör ugyanis semmiben sem különbözik Nicolae Ceauşescutól, Edvard Beneštől és a többi trianoni diktátortól. Ugyanúgy megfosztanák természetes jogaiktól a Csonka-Magyarország jelenlegi határain kívül élő magyarokat, mert ugyanolyan megrögzött magyargyűlölők.

Gyurcsány Ferenc két és fél évvel ezelőtt a rá jellemző ízléstelen ripacskodással médianyilvánosan illegális migránsokat simogatott villájában, tüntetőleg támogatva a tér- és kultúraidegen hordák ellenőrizetlen és korlátlan beözönlését, de a megkérdezésük nélkül idegen uralom alá vetett, közösségi jogaikban durván korlátozott, időről időre koncepciós perekkel megfélemlített magyarok iránt kizárólag ellenséges érzelmeket táplál. Ő és beteglelkű követői perverz kéjjel rombolnák szét a nemzeti újraegyesítés nagy művét, mely az egyetemes magyar nemzet alapvető létérdeke.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni: veszedelmes, pszichopata magyargyűlölők ezek, akik idegen érdekek szolgálatában kizárólag pusztításra képesek és hajlandók. Tisztességes, ép lelkű embernek nincs, nem lehet velük semmi közös ügye, tárgyalni valója. Becsületbeli kérdés, hogy effélékkel még egy levegőt sem szívunk. A magyar történelem legundorítóbb árulóinak sorába tartoznak – ekként is kell velük bánni.