Fotó: shutterstock.com, illusztráció

(Miután szervezett etnikai bűnbandák üzletszerűen rabolnak szájmaszkot a francia kórházakból, hogy a feketepiacon árusítsák azokat – G.I.) francia határőrök olyan kamionokat foglalnak le, amelyeket a brit egészségügyi hálózat koronavírussal harcoló dolgozóinak szánt 130 ezer szájmaszkkal tömtek tele. A kritikus állapotban lévő brit koronavírusos betegek kétharmada túlsúlyos. Egy yorkshire-i súlyos incidens során nagy tömegek ráköhögtek a rendőrökre, és köpködtek, miközben ez utóbbiak arra kérték őket, hogy oszoljanak. „A szakadék felé tartunk”, írja egy brit orvos a The New York Timesban országa egészségügyi helyzetére utalva. Egy, a The Guardian által kiszivárogtatott közegészségügyi dokumentum szerint a brit népesség 80 százaléka megfertőződhet, csaknem 8 millióan kórházba kerülhetnek, és a járvány 2021 tavaszáig is eltarthat. Egy tanulmány szerint a koronavírus már megfertőzhette az Egyesült Királyság felét.

Hirdetés

A koronavírus elleni harcot a vezetői képesség hiánya gátolja Finnországban (ahol decembertől egy feminista koalíció vezeti az országot – G.I.) A koronavírus kész csapás a feminizmusra nézve. Carmen Calvo spanyol kormányfő-helyettes kórházba került koronavírus-fertőzöttséggel, miután részt vett a madridi feminista-kommunista felvonuláson.

Hogyan lett a koronavírusból egy amerikai katasztrófa. Az Egyesült Államok példátlan munkanélküliséggel szembesül (a járvány következtében – G.I.). Baltimore polgármestere könyörög a városlakóknak, hogy hagyják abba egymás lelövöldözését és a kórházi ágyak „megtömését”, amelyeket a koronavírusos betegeknek kell fenntartani, miután egyetlen éjszaka HÉT személyt lőttek le. A koronavírus miatt kórházi ápolásra szoruló amerikaiak 40 százaléka 20-54 éves korú. 

A növekvő koronavírus-fenyegetés közepette Mexikó elnöke azt mondja, hogy ő személy szerint a jó szerencsét hozó amulettekbe helyezi a bizalmát. Az egyik zimbabwei miniszter szerint a koronavírus Isten büntetése a Nyugat számára. Harvey Weinstein (kegyvesztett hollywoodi filmmogul – G.I.)  koronavírus-fertőzött: a 68 éves nemi erőszaktevő elítéltet elkülönítették néhány nappal azután, hogy egyik börtönből egy másikba vitték 23 éves börtönbüntetése megkezdésére. Bill Gates tízmillió halottra figyelmeztet a koronavírus afrikai terjedése kapcsán.

Putyin orosz katonai virológusokat küld a koronavírus elleni harchoz Olaszországba, miközben a halálozási ráta 24 óra alatt 800-ra emelkedik, és Lombardia betiltja a kültéri tevékenységeket. Kubai orvosok mennek Olaszországba a koronavírus ellen küzdeni. 

A koronavírus újrafertőzésének FENYEGETÉSE: Kínában és Japánban vannak betegek, akik kétszer is elkapják a halálos vírust. A koronavírus-fertőzöttségből kigyógyult pácienseknek részlegesen csökkent a tüdőműködésük. A kínai Wuhanban nem tesztelik a lakosságot, hogy alacsonyan tartsák a fertőzöttek számát. A kínai Kuangtung tartományban a koronavírus-fertőzésből felgyógyultak 14 százaléka ismét fertőzöttnek bizonyult a tesztelés során. 

„Egymillió eurót adtok havonta a focistáknak, 1800 eurót a biológiai kutatóknak, és most kezelést vártok a koronavírusra. Menjetek Ronaldóhoz vagy Messihez, ők majd megtalálják nektek a gyógymódot”, írja egy spanyol biológiai kutató Twitter-bejegyzésében. Leo Messi egymillió eurót adományoz a koronavírus elleni küzdelemhez. Az olaszországi Bergamo polgármestere szerint az Atalanta–Valencia futballmeccs mind a 40 ezer szurkolója megfertőződött koronavírussal a milánói San Siro-stadionban.

Mi áll Kína nagyon kockázatos kampányának a hátterében, amellyel az USA-t rágalmazza a koronavírus miatt. Igen, Donald Trump természetesen politikai okokból nevezi a koronavírus „kínai vírusnak”. A leghatékonyabb koronavírus elleni szájmaszkok Izraelben készülnek? Nem, nem szükséges szájmaszkot viselnünk a koronavírus megelőzéséhez, mert ez növelheti a saját megfertőződésünk kockázatát. Az amerikai fősebész azt akarja, hogy az amerikaiak fejezzék be a szájmaszkok vásárlását. Miért nem használnak a szájmaszkok: a kanadai Québec tartomány közegészségügyi vezetője és orvosszakértők szerint többet árthatnak, mint használhatnak.

A koronavírus alacsony németországi halálozási rátája izgatja a szakértők kíváncsiságát. Az USA „nagy összeget” ajánlott egy német vállalatnak a koronavírus-vakcina előállítását célzó kutatási eredményekhez való hozzájutásért. Trump „nagy összegeket ajánl”, hogy kizárólagosan az USA jusson hozzá a koronavírus-vakcinához. Az Iszlám Állam azt mondja terroristáinak, hogy kerüljék el a koronavírus sújtotta Európát. Amerikában a tanárokat aggasztja, hogy a tanulók „jobboldali honlapokkal” fogják megosztani a leckéiket.