Hirdetés

Az idegen érdekeket szolgáló hazafiatlan népfront politikai fajtalankodása újabb szintet lépett lefelé. A moslékkoalíció frakciói immár egytől egyig magukévá tették a szélsőséges, életellenes LMBTQ-ideológiát. A vezér, Gyurcsány Ferenc legutóbb március 15-én nyilatkoztatta ki, hogy olyan Magyarországot akar, ahol „hatalom nem mondja meg, hogy kik vagyunk. Vagy, hogy mit nevezzünk családnak.”

Mára a globalista szélsőbaloldali törpepárttá vált Ballik is beállt a sorba ebben a témában is. A párt internetes propagandaoldala, a Béres Ferenc Attila kommunikációs igazgató vezette alapítvány által jegyzett Alfahír egy írónővel beszélgetve 2020 eseményeit havi bontásban elemző cikkben a kirekesztésnek véget vetni szándékozó rendezvényként aposztrofálta a tavaly szerencsére elmaradt LMBTQ-felvonulást, a meginterjúvolt Péterfy-Novák Éva pedig azt hangoztatta, hogy a szélsőséges, keresztényellenes utcai provokáció valójában egy családi program, amitől nem kell félteni a gyerekeket, ahogy az azonos nemű pároktól sem.

A ballikos lakájmédium agitátora, bizonyos Laszkács Denise az Alaptörvény családvédelmi módosításáról is kikérte beszélgetőpartnere véleményét, azzal a velejéig hazug és demagóg felütéssel, hogy „mit jelent ez a döntés a családoknak, a szivárvány családoknak, azoknak az árva gyerekeknek, akik lehet, hogy pont emiatt nem nőhetnek fel szeretetben?” Az írónő pedig példátlan gonoszságnak nevezte a gyermekek érdekét szem előtt tartó törvénymódosítást.

Fotó: youtube.com (képernyőfotó)

Mindez hitelteleníti a Gyurcsány-banda ballikos frakciójának a rossz ízlésében legújabban lihegő igyekezettel Kádár Jánost másoló alvezérét, Jakab Pétert, aki az Index 2.0-nak, azaz a Telex.hu-nak adott PR-interjúban nagy igyekezettel bizonygatta, hogy ő nem híve ennek az aberrációnak. A pártocska hivatalos megszólalásaiért felelős kommunikációs igazgató propagandamédiuma ellentétes értelmű iránymutatása ugyanis nyilvánvalóvá tette, hogy legalábbis bizonytalan a „vonal.” A pártszócső ilyképp felülírta az operett-Szamuely lavírozását.

Persze ez sem meglepő, a Ballik, miként a moslékkoalíció többi frakciója, egyik nap ezt mondja, a másik nap az ellenkezőjét. Nincs meggyőződésük, nincsenek elveik, az sem igaz, amit kérdeznek. A beteges Orbán-gyűlöletbe és a ziháló hataloméhségbe beleőrült szélsőbaloldali párt már régen a vezér, Gyurcsány emésztőrendszerében gravitál a latrina irányába…

Korábban írtuk