Fotó: Jakab Péter Facebook-oldala

– Lehettek volna többen is – fanyalgott vasárnap este a Bíró Lászlóra leadott szavazatok mennyiségén a Gyurcsány-vezette hazafiatlan népfront jakabinus frakciójának főbohóca, miután Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP jelöltje úgy elverte a magyarellenes moslékkoalíció szélsőbaloldali pártjai által a borsodi időközi választáson indított bárdolatlan bunkót, mint jég a határt. (A Ballik arra is alkalmatlan, hogy saját embere mögött jelölőszervezetként megjelenjen, ugyanis február óta képtelenek voltak pártelnökként bejegyeztetni Jakab Pétert.)

Hirdetés

Pedig igazán mindent megpróbáltak, összeálltak mind, mint a tisztátalan, viseltes alsónemű, és fröcsögtek, nyáladzottak, ágáltak naphosszat. Ott nyüzsgött-sündörgött kéz a kézben a borsodi hatos körzetben a beteges Orbán-gyűlöletben egyesült bukottak összes frontembere, maximális hőfokon izzott a perverz nász. És mégsem jött össze a zihálva áhított győzelem, a választékosnak nemigen nevezhető Bíró még csak meg sem tudta szorítani a kormánypártok jelöltjét.

Ezen aztán vérig sértődött Jakab Péter. Pulykamérgét óvatlanul őszinte kirohanásban köpte világgá.

– Krumplikirály van Magyarországon, ez a helyzet, és ma koronázták meg – fortyogott a tökfej.

Ezzel pedig az operett-Szamuely világossá tette, hogy mit gondol valójában a gyurcsányista népfrontot elutasító magyar emberekről, a szavazópolgárokról: lenézi, megveti, élelmiszercsomagokkal megvásárolható csőcseléknek tekinti őket. Igen, a moslékkoalíció frakciói nem ismerik az önkritikát, mert nincs lelkiismeretük, csak önös érdekeik vannak. Nekik mi pusztán begyűjtendő voks vagyunk, a politika puszta zsákmányszerzés, hazánk pedig vadászterület.

Ezért estek pofára csúfosan vasárnap este, és ezért kell önvédelemből 2022-ben is választás útján újra a helyükre tenni őket, méltósággal szétzúzva a magyarellenes felforgatást.

Korábban írtuk