Fotó: shuttertock.com/Nadia Snopek
Hirdetés

A Kétfarkú Kutya Pártnak korábban voltak olyan programpontjai, hogy amennyiben választást nyernek, ingyen sört kap majd mindenki, valamint a Fradi lesz a bajnok. A Fradi bajnoksága időközben nélkülük is megvalósult, ám a választási ígéreteket mindenki megmosolyogta. Tréfa volt csupán.

Ismert írónk – nem írom le a nevét, nem szeretnék neki reklámot csinálni – azonban egy látszatra nőknek szóló, valójában keményen liberális lap hasábjain halál komolyan fordult az olvasókhoz: szerintük van-e a többszerelműségnek, a poliamoriának létjogosultsága, illetve hogy jó lenne-e, ha a hazai jog mindezt támogatná? Hiszen – ahogy írja – „a huszonegyedik századra erősen megkopott a monogámia becsülete, annyi házasság végződik válással […], hogy sokan kezdik beismerni, talán mindegy, hogy időben egymásután csatlakozunk már partnerekhez, vagy egyidejűleg.

Ugyanakkor más kérdéseket is intéz az olvasókhoz, például azt, hogy a szülők gyereknevelését nem kellene-e tanfolyamhoz kötni, hiszen óvónő sem lehet akárkiből, a szülőknek eddig erre nem volt szükségük, „elég legyártani az utódokat”.

Mielőtt bárkinek kinyílna a bicska a zsebében, idézzük fel a harmadik, álszent témát, melynek az a lényege, hogy az igazi demokrácia úgy működik, hogy a politikusok a döntések előtt megkérdezik az állampolgárok véleményét. Ez lenne igazán kívánatos. Ehhez mit szólnak az olvasók? Tehát az író azt sugallja, hogy nálunk nem kérdezik meg az embereket a döntéshozók. Mert nálunk, ugye, nincs nemzeti konzultáció. Mintha összekeverne bennünket más nyugati országokkal…

Korábban írtuk

De nem is ez a lényeg. Hanem a gruppenszex. Mert ha a pedofília ellen megindult a médiában az elemi felháborodás és készül ellene a szigorúbb törvény, akkor gyorsan be kell dobni valami újat.

Szentesítse a jog a gruppenszexet. „Erre alkalmas lakásban, házban, tanyán.” Aztán majd az utcán és az iskolában. Munkahelyen. Valósuljon meg újra a pártállami üzemi négyszög! Vagy legyen öt-, hat- és sokszög!

A gyerekekre meg ilyenformán nincs is szükség. Nevelje őket a társadalom. Elvégre azért vannak a képzett szakemberek. Az emberek pedig dugjanak és fogyasszanak, hogy eljöjjön végre a szép, új világ! Csak gondolkodni ne gondolkodjanak soha. 

Az írónak távolabbi tervei is vannak: „Azoknak, akik kedvet éreznek hozzá, létrehozzuk az X szerint a világ klubot.”

E-mail és postacím megadva.