Fotó: MTI/Ujvári Sándor
A Szaudi Királyi Légierő Saudi Hawks kötelékbemutatója a kecskeméti repülőnapon 2021. augusztus 28-án
Hirdetés

A nyolc év után megrendezett repülőnapot és haditechnikai bemutatót már reggel 7 órakor, a kapunyitás idején nagy érdeklődés övezte.

A legnagyobb sikert a honvédség légi és szárazföldi eszközöket felvonultató látványos dinamikus bemutatói, valamint a Saudi Hawks és a Török Csillagok repülőegyüttesek légi show-ja aratta – emelték ki.

A rendezvény változatlan programmal vasárnap is várja a családokat, érdeklődőket. A kapukat vasárnap is 7 órakor nyitják meg, de a parkolók már reggel 6 órától a vendégek rendelkezésére állnak – tették hozzá.

Fotó: MTI/Ujvári Sándor
A Török Légierő Turkish Stars kötelékbemutatója a kecskeméti repülőnapon 2021. augusztus 28-án

Az autóval érkezők számára több mint 27 ezer parkoló áll rendelkezésre, s ezeket – mint kiemelték – „érdemes már a reggeli órákban elfoglalni”.

A HM felhívta a figyelmet arra, hogy a várható nagy érdeklődés miatt vasárnap is megnövekedett forgalomra és hosszabb menetidőre kell számítani a Kecskemétre vezető utakon, valamint a repülőnap parkolóinál.

Akik nem szeretnének lemaradni a színes és izgalmas délelőtti bemutatókról, azoknak azt javasolják, hogy reggel 7 órára, a kapunyitásra érkezzenek meg, hogy időben beérjenek a bázis területére. A várható torlódás akár több mint egy órával növelheti a bejutás idejét – közölte a HM.

Korábban írtuk