Hirdetés
Hirdetés

Bencsik András

Karácsony úgy csőd, ahogy van

Karácsony úgy csőd, ahogy van

Az adóhatóság már nemcsak költségvetési csalás, hanem pénzmosás gyanújával is nyomoz a főpolgármester mozgalmának pénzügyei miatt. Karácsony a napokban több interjút is adott, a felmerülő kérdésekre azonban nemegyszer mellébeszéléssel, mi több, valótlanságokkal válaszolt. A témában a Sajtóklub szereplői, Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László is véleményt mondtak.
A svédek elborzadnak a hazaszeretet hallatán

A svédek elborzadnak a hazaszeretet hallatán

Ha a gyermektelenség válik általánossá, szeretett világunk szertefoszlik – fogalmazott Novák Katalin a Budapesti Demográfiai Csúcson. A témában a Sajtóklub szereplői, Bencsik András, Néző László, Gajdics Ottó és Bayer Zsolt is véleményt mondtak. A műsorban szót ejtettek a botrányos svéd oktatóvideóról és Gyurcsány Ferenc bejelentéséről is.
Sikeresen vizsgázott Magyarország az atlétikai világbajnokságon

Sikeresen vizsgázott Magyarország az atlétikai világbajnokságon

Olyan sikeresen vizsgázott Magyarország az atlétikai világbajnokságon, hogy igyekezhet majd a következő ország, hogy ilyen eleganciával, lelkesedéssel és rajongással rendezzen világbajnokságot – hangsúlyozta Bencsik András a Hír TV Sajtóklub című műsorában.
Az amerikai nagykövet bosszúja

Az amerikai nagykövet bosszúja

A hét slágertémája és egyben nagy visszhangot kiváltó híre volt, hogy az USA szigorította a vízumszabályokat a magyar állampolgárok számára. A Sajtóklub legújabb adásában Gajdics Ottó, Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László próbálták megfejteni a döntés valódi hátterét. Politikai bosszú?

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.