bencsik gábor

Sajtóklub: A média mint eszköz most már önálló fegyvernem

Sajtóklub: A média mint eszköz most már önálló fegyvernem

Hova is helyezheti magát az ember, ha józanul gondolkodik a háborús propaganda és a béke akarása által megrajzolt íven? Orbán Viktor miniszterelnök szerint a baj idején a legfontosabb a nyugalom, akinek nincs tapasztalata, kapkod. A Sajtóklubban erről beszélgetett Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László, a műsorvezető Gajdics Ottó volt.
Két világ határán

Két világ határán

Az örökösen vándorló „magyar Orfeusz” történetét, a reformkor előtti Magyarországon lefolyt életét most Bencsik Gábor álmodta újra.
Sajtóklub: Karácsonyt a saját párttársai ennék meg reggelire

Sajtóklub: Karácsonyt a saját párttársai ennék meg reggelire

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Bencsik Gábor, Néző László és Gajdics Ottó mondták el véleményüket az ellenzéki előválasztással, illetve Karácsony Gergely visszalépésével kapcsolatban. Bencsik András szerint Karácsony Gergely egy reklámarc, aki rejtélyes módon kiszállt az előválasztásból. „Akik ezt a forgatókönyvet írják, valamit most kieszeltek” – vélekedett. A műsor második felében Sebastian Kurz osztrák kancellár lemondásával, valamint a Csehországi választási eredménnyel folytatódott a beszélgetés.
Sajtóklub: Gyurcsánynál elszakadt a cérna

Sajtóklub: Gyurcsánynál elszakadt a cérna

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Bencsik Gábor, Néző László és Gajdics Ottó mondták el véleményüket azzal kapcsolatban, hogy Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke egy fórumon durván megfenyegetett egy választópolgárt. „Gyurcsány Ferenc nem úgy viselkedett, mint egy politikus. Egy politikustól joggal várják el az emberek, hogy viselje el mind a pozitív, mind a negatív kritikákat, mert ez a dolga” – szögezte le Bencsik András. Ezt követően a németországi választási eredményekkel, a műsor második felében pedig az Európa jövőjéről szóló konferenciasorozattal folytatódott a beszélgetés.
Sajtóklub: Gyurcsány vissza akarja kapni, amit 2009-ben elvettek tőle

Sajtóklub: Gyurcsány vissza akarja kapni, amit 2009-ben elvettek tőle

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Bencsik Gábor, Gajdics Ottó és Néző László a „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” aláírásgyűjtés kapcsán felidézte a bukott miniszterelnök politikai pályafutását és mostani „rendszerváltó” terveit. A Demokrata főszerkesztője szerint Gyurcsány vissza akarja kapni, amit 2009-ben elvettek tőle. Bencsik Gábor pedig azt hangsúlyozta, hogy „Gyurcsányban nincs fék”, utalva a DK elnökének amoralitására. A műsor második felében többek közt Karácsony Gergely újabb megosztó intézkedései kerültek szóba.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.