2019.08.12. Megkezdődött a szüret a Csabagyöngye szedésével Az idei szüret a tavalyinál három héttel, az átlagosnál pedig egy héttel később kezdődött.
2019.06.26. Sikeres magyar szereplés a New York-i élelmiszervásáron Sikeresen szerepelnek a magyar kiállítók az élelmiszervásáron New Yorkban.
2019.06.25. A magyar borászok kiváló minőségű borokat készítenek A borfogyasztás mélyen gyökerezik a magyar kultúrában.
2019.06.14. A bor összeköti az embereket Az erős határon túli borászközösségek az identitásépítés fontos erőforrásai.
2019.06.05. Egri bor, egri palack Az Az Egri Borműhely felismerte a közös gondolkodás, az együttműködés szükségességét.
2019.05.30. Hárslevelűkről könnyedén Régi, közkedvelt, mégsem kellően ismert szőlőfajtánk a hárslevelű.
2019.05.28. Magyar sikerek a londoni borversenyen A legeredményesebb magyarországi borvidék Tokaj-Hegyalja volt.