2022.12.29. Borkirálynők Az országos hírnév és a kiváló borok mellett az a közös ebben a három pincészetben, hogy ezeket nők vezetik, nem is akárhogy.
2022.12.29. Akikre büszkék vagyunk A magyar borok kedvelői jól ismerik a Vesztergombi-, a Gere-, a Szepsy-, a Jásdi-címkéket. A Demokrata a sikerek titkát kutatta.
2022.12.29. Felmutatott önazonosság Az eredetvédelem a borászatban is fontos, hiszen minőségi garanciát jelent a fogyasztónak, és erősíti a termelők piaci pozícióit.
2022.12.29. Lelkük a borban Vannak olyan borászok, akiknek munkássága egyértelműen kézművesnek minősíthető.
2022.12.16. Aranyló és rubinvörös A gasztronómia több ezer éves virágzó vidékén, a borkultúra különleges tájain barangoltunk.
2022.11.16. Áder János a marketing eszközök kibővítésére biztatta a magyar borászokat Áder János a bormarketing lehetséges eszközeként említette a konferenciaturizmust.
2022.11.11. Konferenciát rendez a Tokaj-Hegyalja Egyetem a fenntartható borászatról A fenntarthatóságra fókuszáló eseménynek hét Tokaj-borvidéki helyszín ad otthont.
2022.09.08. Bortudomány a Mecsekalján Oktatás, kutatás, fejlesztés, innováció – ebben foglalható össze a Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetének tevékenysége.
2022.09.01. A borászati ágazat munkáját segítő új intézkedéscsomag született A szőlőtermelők és a borászatok munkáját segítő új intézkedéscsomag született.