filmgyártás

Kevés foci, sok szerelem

Kevés foci, sok szerelem

Rasszizmus, örökbefogadás és a futballhuligánok zárt társaságai – ezeket a témákat járja körül Nagy Viktor Oszkár filmje, a Becsúszó szerelem.
Kis pénzből a csatatéren

Kis pénzből a csatatéren

Az elmúlt években számos háborús tematikájú nagyjátékfilm készült itthon, melyek közül több neves nemzetközi fesztiválokon is nagy sikert aratott.
Legénytoll az állon

Legénytoll az állon

Arany János elbeszélését nem lehet Trónok harcát idéző fantasyként megfilmesíteni, de klasszikus hőskölteményként sem tekinthetünk rá.
Műfaji játékok

Műfaji játékok

A mozik újranyitása után debütál az első modern hazai horrorfilm, a Post Mortem. Azt vizsgáltuk meg, milyen hagyományai vannak itthon a zsánerfilmeknek.
Megújul az SZFE

Megújul az SZFE

Korszerűen felszerelt stúdiók és speciális, hangszigetelt műtermek várják februártól a Színház- és Filmművészeti Egyetem film és média szakos hallgatóit.
Ősök dicsősége

Ősök dicsősége

Egyre több nemzet ismeri fel, hogy a filmek legalább olyan fontosak a történelem megismerése és a nemzettudat megerősítése szempontjából, mint az iskolapad.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.