Hirdetés
Hirdetés



 








gasztronómia

Volt egy feketénk

Volt egy feketénk

A gombamód szaporodó kávéházak azt jelzik, hogy egyre többen választják a társasági élet színteréül a kávéfogyasztás szentélyeit.
Egy falat boldogság

Egy falat boldogság

A csokoládéhoz csupa kellemes érzést társítunk, holott európai pályafutásának kezdete óta szorosan kapcsolódik a katonasághoz.
Vízválasztó tanácsok

Vízválasztó tanácsok

Milyen vizet fogyasszunk egy jó pörkölthöz, és mi való fröccshöz? Mi a különbség egy alsó polcos és egy prémium víz között?
Aki ételt, italt adott

Aki ételt, italt adott

Fráter Erzsébet botanikusként fogott bele a Biblia tanulmányozásába, a Szentírásban megjelenő növények és ételek, korabeli szokások kutatásába.
Közelebb a jó sajtokhoz

Közelebb a jó sajtokhoz

Magyar sajt nyert aranyérmet a szakmai világbajnokságnak is nevezett Mondial du Fromage-on.
Elhunyt a tiramisu megalkotója

Elhunyt a tiramisu megalkotója

Az észak-olaszországi Trevisóban lévő Le Beccehrie étterem tulajdonosa az 1960-as években alkotta meg a közkedvelt olasz édesség receptjét.