hús

Jó tanácsok grillszezonra

Jó tanácsok grillszezonra

Személyes tapasztalataimból kapartam elő néhány megszenesedett jó tanácsot arról, hogy mit tegyünk vagy mit ne tegyünk, amikor grillezésre adjuk a fejünket?
Mangalica, a csúcsminőségű sertéshús

Mangalica, a csúcsminőségű sertéshús

A mangalica jelentős pozíciót foglalt el a világ gasztronómiájában. Giczi Gergellyel, az Agrármarketing Centrum ügyvezető-helyettesével beszélgettünk.
Saláta, bécsi szelet nélkül

Saláta, bécsi szelet nélkül

A német kormány épp az élelmiszerár-stoppal ellentétes lépést fontolgat: le akar számolni az olcsó, „bolhapiaci szintű” élelmiszerárakkal.
Far-hát elnyomás

Far-hát elnyomás

„Beavatkozás.” Igen, már maga a szó is fogvacogtató, mert felidézi a csendőrpofonok és a menetelő bakancsok képét.
A szalonnafa virága

A szalonnafa virága

Ezek után ne csodálkozzunk, ha némelyek akár még felnőttkorukra is azt hiszik, hogy az áruházakban megvásárolható hústermékeknek semmi közük az állatok leöléséhez.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.