magyar gazdaság

Lokális kivétel

Lokális kivétel

Érdektelen, hogy a súlytalan hazai ellenzék és a nemzetközi liberális sajtó hogyan próbál belekapaszkodni a beszéd egyes elemeibe, kiragadni egy kifejezést és azon szörnyülködni, mint annak idején az „illiberális” demokrácia megfogalmazásakor történt.
Infláció jött – a semmiből

Infláció jött – a semmiből

Rendkívüli tempóban nő hónapról hónapra a fejlett világ inflációja, és e nemzetközi hatások a magyar árakban is éreztetik hatásukat.
Tizenkét év mérlege

Tizenkét év mérlege

Tények és adatok a magyar gazdaságról 16. – Négy hónap alatt hiteles adatsorokkal tekintettük át a magyar gazdaság elmúlt tizenkét évét.
Külföldi irányítású cégek aránya

Külföldi irányítású cégek aránya

Tények és adatok a magyar gazdaságról 15. – Ezen a héten azt elemezzük, hogy a Magyarországon működő vállalatok között hogyan alakul a külföldi irányításúak aránya.
A hadiipar lehet a mentőöv

A hadiipar lehet a mentőöv

Szakértők segítségével jártuk körbe, hogy a szédületes gyorsasággal felépülő védelmi ipar hogyan tarthatja felszínen a magyar gazdaságot.
A high-tech szféra

A high-tech szféra

Tények és adatok a magyar gazdaságról 14. – Ezen a héten az úgynevezett hightech szférában foglalkoztatottak számának változását követjük.
Háború a gazdaságban

Háború a gazdaságban

Az újabb válság erőteljesebben sújtja az európai országokat, a konfliktushoz közel fekvő államok, így Magyarország is különösen érintett lehet.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.