Színház- és Filmművészeti Egyetem

Sikeresen elindultak

Sikeresen elindultak

Szeptember közepén a Színház- és Filmművészeti Egyetemen is elindult a 2021–22-es tanév. Az intézmény kancellárját és az egyik hallgatót kérdeztük.
Jövő tavasszal indulunk

Jövő tavasszal indulunk

Témáinkból: interjú Bedros J. Róberttel és ifj. Lomnici Zoltánnal; ha győz az ellenzék, káosz lesz és felfordulás; megújult SZFE – sikeresen elindultak; elfogynak a románok – drámai trendek; Magyarország kiköltözik – összeállítás
A jövő színészei

A jövő színészei

A régi iskola kedvelőinek hadd ne kelljen már kispolgári bélyeggel a homlokukon nap mint nap megszégyenülniük a kultúrmessiások művérrel átitatott nejlon harcmezején!
Színház bábokkal

Színház bábokkal

Amikor színpadra állsz, nem számít a politikai hovatartozásod, csak az, hogy el tudod-e játszani a rád bízott szerepet, vagy sem – mondta Lénárt András.
Új hullámra várva

Új hullámra várva

Döntő kérdés, hogy milyen szellemi irányzatok formálják majd a XXI. századot, és ki lesz a jövő Fellinije, Bergmanja vagy Dürrenmattja – mondta András Ferenc a Demokratának.
Üzenetértékű felmondás

Üzenetértékű felmondás

Toleránsék megkezdik a tisztogatást. Megkérdeztük Soós Pétert, a Pinceszínház igazgatóját, milyen indokokat lát a felmondás mögött.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.