Hirdetés

A rezsicsökkentés védelme érdekében is kulcskérdés, hogyan tudjuk növelni az energiaszuverenitásunkat, jobban hasznosítani a meglévő energiaforrásainkat és létesítményeinket, és újak bekapcsolásával, fejlesztésével elsősorban hazai termelésre támaszkodni, hogy minél kevésbé függjünk a külső tényezőktől – mondta a Demokratának Steiner Attila energetikáért és klímapolitikáért felelős államtitkár.


További témáinkból:

Nemzetközi vörösterror Budapesten
Külföldi szélsőbaloldaliak támadtak meg több esetben általuk jobboldalinak vélt személyeket múlt hét végén Budapesten. A szervezett támadássorozat a külföldi titkosszolgálatok és a balliberális propaganda felelősségének kérdését is fölveti. Több áldozattal is beszéltünk.


Miből sül a kenyér?
Drámai helyzet állt elő, ami a magyar mezőgazdaság belső szerkezetének felborulásához, de még ennél is messzebb menő, csapásszerű következményekhez vezethet. Nagy kérdés ugyanis, hogy mi lesz a hazai búza- és kukoricatermelőkkel, amikor ukrán gabonadömping zúdult az országra.


Merre tovább a katasztrófa után?
Átlépte a harmincezret a Törökországot sújtó földrengés áldozatainak a száma, Szíriából pedig egyelőre nincsenek hiteles adatok. A katasztrófa nyomán példás nemzetközi összefogás körvonalazódott, a segélyek szinte özönlöttek Törökországba. 


Élet az ABC után
A rendszerváltás után átrendeződött, majd azóta számos alkalommal újraformálódott a Magyarországon működő élelmiszerboltok piaca. Magyarországi élelmiszerbolt-körkép.


Jobban szeretem az úszást, mint valaha
Szereti az extrém körülményeket, a hatalmas hullámok sem rémítik meg. Az olimpiai negyedik, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes hosszútávúszóval, Olasz Annával beszélgettünk.

Korábban írtuk