Fotó: shutterstock.com/non c
Hirdetés

A Spar Magyarország az elmúlt hónapokban nagyszabású árleszállításba kezdett: az Árzuhanás Promóció keretében hetente újabb és újabb termékek árát csökkentik a Spar és Interspar áruházakban.

Hétfőnként teszik közzé azt az új terméklistát, amelyen feltüntetik az árcsökkentés mértékét.

A már csaknem négyszáz árucikkből álló lista szerint ezen a héten

  • pékáruk (kenyerek, péksütemények) 6–16 százalékkal,
  • a rizs, a búzadara, a búzarétesliszt 5–7 százalékkal,
  • a száraztészták 5–10 százalékkal,
  • a müzlik, zabpelyhek 5–9 százalékkal,
  • a sütőpor és a vanillincukor 7 százalékkal

kerülnek kevesebbe.

Korábban írtuk

A Lidlnél január óta csaknem négyszáz termék ára mérséklődött. Az érintett árucikkek között az alapvető élelmiszerek és számos kedvelt, keresett termék is található. Egyes tételek akár 29 százalékkal olcsóbban is hozzáférhetők, de átlagosan mintegy tíz százalékkal kerülnek kevesebbe a csökkentett árú termékek – írja az Origo

A tejtermékek esetében többek között többféle vaj, sajt és tejföl, a 18 féle pékáru közül például az 1 kilogrammos szeletelt fehér kenyér, valamint a nosztalgia kifli lett olcsóbb, de a rizs, a baromfi rudacska és a vegyes virágméz mellett a száraztészták, a szendvicsfeltétek, a fűszerek, tisztító- és tisztálkodószerek, babaápolási termékek és gyümölcslevek között is megtalálhatóak az árcsökkentett termékek.

Az éles árverseny akkor indult el a kiskereskedelemben, amikor az infláció hatására beszakadt a boltok forgalma. A láncok erre rögtön léptek, és megkezdték a fokozatos árcsökkentést. A boltok az utóbbi időben egyenesen versenyt futnak a vásárlókért, egymás után jelentik be az újabb és újabb akciókat és kedvezményeket.