Az Attraction Látványszínház is fellépett a America’s Got Talent tehetségkutató A bajnokok nevű kiadásában, ahol 184 ország Got Talent műsorainak győztesei és legkiemelkedőbb tehetségei versenyeznek egymással.

Jövö héten hétfön kezdödik az America's Got Talent #AGTChampions A világ legnagyobb Got Talent Global versenye! Ahol Magyarországot képviseljük egyedüli Magyar elöadóként! Instagram 👉#attractionshadow Egy újabb csodálatos mérföldkö a csapat életében! Got Talent történelmet írunk! 🙌

Gepostet von Attraction Látványszínház hivatalos oldala am Freitag, 4. Januar 2019

Mint ismeretes, a magyar csapat a hat évvel ezelőtti évadát nyerte meg a népszerű brit tehetségkutatónak, a tavalyi évben pedig az övék lett minden idők legjobb Britain’s Got Talent produkciója.

A mostani amerikai bajnokverseny győztese 184 ország ötven indulója közül kerül majd ki. Az Attraction az amerikai műsor ötödik versenyhetében lépett színpadra kilenc másik versenyző mellett. 

Egy újabb csodálatos mérföldkő a csapat életében! Got Talent történelmet írunk!

– írták Facebook-oldalukon a fellépést megelőzően, kiemelve, hogy egyedüli magyar indulóként képviselhetik Magyarországot a nemzetközi versenyben.

A műsorban pedig szépen szerepeltek, a zsűri és a közönség is állva tapsolt a magyar csapat produkciója után. Howie Mandel komikus, színész az előadás érzelmességét méltatta, Mel B, a Spice Girlsből ismert énekesnő brilliánsnak nevezte a produkciót. A szupermodell Heidi Klum értékelése szerint hibátlan volt a performansz, ő a csapat képzelőerejét, történetmesélését dicsérte. Simon Cowell, a műsor atyja pedig lenyűgözőnek nevezte az előadást.

A műsor szabályai szerint minden héten két versenyző jut tovább: egyikük az ötven úgynevezett superfan (szuperrajongó) szavazata alapján, akik az Egyesült Államok ötven tagállamát képviselik, a másik továbbjutó személyéről pedig a zsűritagok döntenek. Az Attraction a második helyen végzett az ötven rajongó szavazatai alapján, így sajnos nem jutottak tovább a döntőbe.

A magyar csapat megtiszteltetésnek tekinti, hogy a világ legnagyobb színpadán szerepelhetett. Az alábbi felvételen megnézhetik az Attraction mostani, amerikai látványos produkcióját – a videó elején a brit verseny néhány emlékezetes pillanatát is felidézik, amikor a magyar csapat bemutatkozását nézhetjük meg.