A világ legnagyobb internetes áruházaként nyilvántartott Amazon.com bestseller-listáján jelenleg Michael J. Knowles február elején megjelent kötete, a Miért szavazzunk a demokratákra? áll az élen. Kíváncsiak voltunk, vajon a szerzőnek milyen tippjei vannak. Nem csalódtunk.

Fotó: amazon.com

A könyv ajánlójában a következőket olvashatjuk:
Minden idők legalaposabb kutatásain alapuló és legkövetkezetesebb érveket felsorakoztató demokrata párti védőbeszéde, a ‘Miért szavazzunk a demokratákra? – A mindenre kiterjedő kalauz’ egy olyan politikai értekezés, amely biztosan kiállja majd az idő próbáját. Minden, a politika iránt érdeklődő ember dohányzóasztalának elengedhetetlen darabja.
‘Alapos’, jellemezte Ben Shapiro, országosan ismert publicista és New York Times bestseller író

A könyv 266 oldalas, a CreateSpace Independent Publishing Platform adta ki, és puhakötésben 8 dollár körül van az ára.

A könyv lapjain pedig nagyon pontos választ kaphatunk a címben feltett kérdésre.

Ugyanis mind a 266 oldal üres.

Ahogy Knowles tegnap a Fox & Friends műsorában elmondta, “Nagyon hosszú időn keresztül kutattam a témát, legalább 10 éve követem már a Demokrata Pártot, és ha figyelembe veszem a teljesítményüket és az okokat, amiért érdemes rájuk szavazni – kezdve a gazdaságtól vagy külpolitikától, egészen a belbiztonságig vagy az emberi jogokig, és így tovább -, rájöttem, hogy talán legjobb lesz, ha üresen hagyok minden oldalt”.

Az Amazon.com oldalon a könyvre közel 1200 értékelés érkezett, és a mű eddig erős 4 és feles osztályzatot érdemelt ki. 

A szöveges értékelések némelyike legalább annyira szórakoztató, mint önmagában a könyv létezésének és népszerűségének ténye.
Kimerítő, mégis tömör elemzés arról, miért érdemes a demokratákra szavazni. Rendkívüli módon élveztem a könyvet, és oktatási segédanyagként ajánlom minden potenciális választópolgár számára. Ez a könyv valóban egyedülálló”, írja egy olvasó. 
Michael Knowles mesterműve kötelező olvasmány! Ebben a könyvben megtalálható lényegében az összes létező indok, amiért valaki a demokratákra szavaz. Nemcsak ez a legalaposabb és legpontosabb kézikönyv, amit csak találhatunk, ugyanakkor könnyű olvasmány is. Kevesebb, mint egy nap alatt befejeztem! Nagyon meggyőző volt! Te is vegyél egyet és mutasd meg republikánus barátaidnak és kollégáidnak, miért álljanak át a másik oldalra!”, osztotta meg gondolatait egy másik.

Van, aki a hangoskönyvet, mások az elektronikus verziót hiányolják, ám általában véve rendkívül pozitív a könyv fogadtatása. 
Kár, hogy a magyar fordításra minden bizonnyal hosszú időn át kell majd várnunk.

-SVÁ-