Ha kíváncsi a kukoricafosztásra, szívesen kóstolna igazi kukoricamálét és van kedve saját csutkababát készíteni, ott a helye november 21-én, a Kukorica-napon 11.00 és 16.00 óra között.

Kukorica, tengeri, törökbúza…

Egy nap az Újvilágból érkezett, mára alapvető gabonánkká vált kukoricáról, gyógyhatásáról, kézműves programok és ételkóstolók kíséretében.

Ízelítő a programból: kukoricafosztás, morzsolás, csuhéfonás, csutkababák és kukoricaszár-játékok készítése, kukoricamálék és -kásák kóstolása, néphagyományok és mai felhasználási módok bemutatása.

A belépés díjtalan!

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, 1146 Budapest, Városliget, Vajdahunyadvár

www.mezogazdasagimuzeum.hu