A virág és a torta mellé a Naprendszer egyik csillagát is megkapta a művésznő. Mindezek mellé egy kedves videóüzenet is várta őt az egyik kolléganőjétől.

Hirdetés

Ahogy kérte, munkával töltötte a 80. szülinapját Tordai Teri. A Kossuth-és Jászai Mari-díjas színésznőt előadás után, a színpadon lepte meg a direktor egy különleges ajándékkal. Az égbolt egyik csillaga tegnap óta Tordai Teri nevét viseli, az erről szóló tanúsítványt és a csillag pontos helyét berajzoló okmányt boldogan vette át Tordai Teri a közönség lelkes tapsa közben.

Nem titok, hogy Tordai Teri és Esztergályos Cecília nagyon jóban van egymással. Mivel Cecília nem lehetett ott, egy videóüzenetben köszöntötte fel kolléganőjét. Mindig mondom, hogy a színház a második családom – mondta Tordai Teri. – Alig tudom felfogni, hogy van egy saját csillagom. Ha felnézek az égre, ott kering és ez büszkeséggel tölt el. Nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen csodálatos születésnapom. Érzem, hogy szép évek következnek és én boldogan várom a jövőt!

Korábban írtuk