Fotó: MTI/Krizsán Csaba, archív
Dunaszerdahelyi szurkolók
Hirdetés

„Nincs DAC-meccs Nélküled nélkül, de van Nélküled DAC-meccs nélkül. Szombaton, 2020. március 28-án, a hivatalos meccskezdés előtt 10 perccel – vagyis 16:50-től – énekeljük el közösen a klubhimnuszt! Mindenki a saját ablakából, balkonjáról, erkélyéről vagy udvarából” – írják a dunaszerdahelyi klub honlapján.

Arra biztatnak mindenkit, hogy figyelje a telefonját, és amikor az óra 16:50-re ugrik, indítsa el a az Ismerős Arcok dalának – cikkünkbe is beágyazott – hivatalos YouTube-videóját.

„A DAC futballklub és az YBS fanklub ezzel a kezdeményezéssel is háláját szeretné kifejezni mindenkinek, aki a koronavírus miatti nehéz helyzetben kész másokon segíteni. Köszönjük a kórházi rendelők teljes személyzetének, patikusoknak, rendőröknek, katonáknak, bolti eladóknak, pékeknek és mindenkinek, aki napi szinten erején felül dolgozik értünk! Természetesen köszönet azoknak is, akik otthon ülnek, betartva az utasításokat, ezzel segítve az ő munkájukat!”

Csatlakozásra kérnek mindenkit, szerte a Kárpát-medencében,

„fogjunk össze, mutassuk meg az összetartozás erejét – hiszen mi mind egy vérből valók vagyunk!”

Aki megosztja az éneklésről készült videót a saját Instagram- vagy Facebook-oldalán, az használja a #veledNélküled hashtaget.