Léna, Gyöngyhajú lány, Petróleumlámpa, Ha én szél lehetnék és a Trombitás Frédi – kinek ne lennének ismerősek ezek a dalok? Idősebbek és fiatalok egyaránt buliztak már ezekre a nótákra – idén nyáron pedig élőben is meghallgathatják, illetve megnézhetik az OMEGA együttes szuperprodukcióját!

A több mint 45 éve méltán népszerű csapat az EFOTT első napján borzolja majd fel a kedélyeket. Különleges show-val készül a zenekar, egyedi fény- és színpadtechnikával.

Az OMEGA mellett a hazai élvonal meghatározó zenekarai várják a bulizni vágyókat, a fesztivált az idén 20 éves Tankcsapda koncertje zárja.

Az EFOTT 2009-ben egyedülálló módon már a mínusz 4. napon megnyitja kapuit hetijegyesei számára; július 10-13. között a Bajai Halfőző Fesztiválon is részt vehetnek mindazok, akik időben, teljes terminusra váltottak belépőt. Külön EFOTT UTCA lesz a Bajai Halfőző Fesztiválon, ahol a különböző egyetemek, főiskolák csapatai most a főzőtudományukat is összemérhetik, mielőtt kiderül, ki bírja jobban a hajnalig tartó mulatást. Mindez diákbarát árakon!

Az év legnagyobb hallgatói bulija idén is diákbarát árakkal várja a látogatókat! A hetijegyek elővételben május 22-ig mindössze 10.900 Ft-ba kerülnek, azt követően, június 15-ig 12.900 Ft-ért válthatók, június 16-tól pedig 13.900 Ft-os áron. A napijegyek a nulladik napra 2000 Ft-ért, szerdától szombatig pedig elővételben 4500 Ft-os áron vásárolhatók meg. A hétvégi jegy – péntek, szombat – július 10-ig elővételben mindössze 8900 Ft-ba kerül.

Jegyek válthatók a TEX és a Ticketportal hálózatában, minden lottózóban és a főiskolákon/egyetemeken is!

Az idei EFOTT-on, július 14-19. között mindenki megtudja, hogy nem csak a halászlé miatt szerethető Baja!