Hirdetés

A Jeff King által készített Dino Daycare és a Jaydeep Hasrajani nevével jelzett, Dél-Ázsiából ihletet merítő Boons and Curses című kalandfilmet mégsem gyártatja le a Netflix – írja a Hollywood Reporter.

A Dino Daycare egy hatéves kisfiúról szólt volna, aki egy dinoszaurusz bébiket gondozó óvodában segít egy olyan párhuzamos világban, ahol a dinok nem haltak ki. A Boons and Curses középpontjában egy fiatal harcos állt volna, aki egy gonosz uralkodó ellen harcol.

E két sorozat mellett a Netflix az előfizetők számának drámai csökkenése miatt a Jeff Smith népszerű képregény-sorozatán, a Bone-on és a Roald Dahl The Twits című regényén alapuló animációs sorozatokat sem forgatja le, sőt nem kapott zöld utat a Lauren Faust Toil and Trouble című regényén alapuló sorozat sem.

A Netflix a készülőben lévő műsorok lemondásával próbál spórolni, miközben rengeteg pénzt veszítenek az előfizetés-lemondások és az infláció miatt is. A szolgáltató több mint egy évtized óta először szenvedett el nettó előfizetőveszteséget.

Korábban írtuk

A baloldali-progresszív értékeket közvetítő csatornánál a hírek szerint a padlón van a dolgozói morál, miután a közelmúltban bejelentették, hogy az első negyedévben 200 ezer előfizetőt veszítettek el. Ráadásul arra számítanak, hogy az elkövetkező hónapokban további kétmillió előfizető pártol el tőlük. A múlt héten váratlanul elbocsátották rajongói oldaluk, a Tudum munkatársait is.

(forrás)