A 8-9 kiflit vagy annak megfelelő mennyiségű kalácsot feldarabolunk. 3 tojás sárgáját elkeverjük 3 ek vaníliás cukorral. Föleresztjük 3 dl tejjel, majd beleforgatjuk a feldarabolt kiflit vagy kalácsot. Vajjal kikent tepsibe öntjük. Rumban áztatott vékony párolt almaszeletekkel (2-3 almából) rakjuk meg. Meghintjük fahéjas cukorral. Rá rumban áztatott vékony párolt körteszeleteket (2-3 körtéből) helyezünk. Mazsola megy rá. Erre rumban áztatott vékonyra szeletelt szilvát (6-7 szilvából) teszünk és meghintjük apróra vágott dióval. Baracklekvárral öntözzük, majd sütőben megsütjük. Ha a gyümölcsök már puhák, kivéve a sütőből, a 3 tojásfehérjéből cukorral habot verünk, 1 ek baracklekvárt keverünk bele, és rárakjuk az egész tetejére. Tovább sütjük, míg a hab megbarnul. Tálaláskor kockákra vágjuk, és piros gyümölcs öntettel (málna, eper vagy meggy) öntözzük – de nem rá, csak körbe!