Hirdetés

„A 20 éves jubileum kapcsán összeállított akusztikus turné legjobb dalait válogattuk össze. Akik jól ismernek minket, azok számára is ritkaság ez a felvétel, mert akusztikusan viszonylag ritkán játszik a zenekar”

– árulta el Galambos Nándor basszusgitáros, zenekarvezető, aki azt is hozzátette, hogy mostanában a zenekar tagjai otthonaikban készülnek a következő turné időszakra.

„Másokkal ellentétben szándékosan nem készítettünk home videókat. Mi ezt a felvételt szánjuk mindazoknak, akik megszokták tőlünk az élő fellépéseket, így nem marad senki Ismerős Arcok-koncert nélkül” – mondta a zenész.

Az Akusztik koncerten egy különleges Tátrai Band dal feldolgozásával is készült a zenekar a közönségnek és a tévénézőknek. Sőt az este során Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere is csatlakozott hozzájuk, akivel régi jó viszonyt ápolnak:

„Misi remek zenész, kiváló énekes és nagyszerű barátja a zenekarnak, így hát maradandó élmény volt a közös szereplés” – tette hozzá Galambos Nándor.

Az Ismerős Arcok Akusztik 2020. április 19-én 22:00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később, április 20-án hétfőn, 22:15-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.