A Megafilm oldalán összegyűjtött képes anyagból kiderül: a 2006-os vezetés akkori tagjai közül ma is sokan aktív befolyással bírnak a politikai életben. A történetben szerepet kap Budapest jelenlegi főpolgármestere, Karácsony Gergely is, aki akkoriban az SZDSZ közelében tevékenykedett. Mellette feltűnik az akkori polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli „titokminiszter” Szilvásy György, az ex-miniszterelnök közvetlen kommunikációs tanácsadója, a jelenleg is a fővárosi polgármesternek dolgozó Gál J. Zoltán, vagy az Apró család feje Gyurcsány Ferenc anyósa, Apró Piroska.

Hirdetés

Sokan úgy tippelték, hogy Bede-Fazekas Szabolcs alakítja az ex-miniszterelnököt a valós események inspirálta nagyjátékfilmben, ám az összeállításból kiderül, a színművész a titokminiszter szerepében lesz látható, Apró Piroskát pedig Pápai Erika kelti életre, aki a Dobrev Klárát alakító Gubás Gabi édesanyjának a szerepében remekel.

Az október 21-i bemutatóig most már tényleg csak egyetlen kérdés maradt hátra, vajon ki alakítja Gyurcsány Ferencet az év legjobban várt politikai krimijében?

A valós szereplőkről szóló fényképalbumot ezen a linken lehet elérni: https://megafilm.hu/cikkek/elotte-utana

Korábban írtuk