– A véradás olyan fontos, hogy nem is kellene hozzá kampány. A belső kényszer, a segítés vágya kellene hogy hajtson valamennyiünket. Hiszem, hogy az emberek érzik a felelősséget nem csak magukért, hanem a közösségért, amelyben élnek. Én szerencsés vagyok, mert megadatott az a semmihez nem hasonlító érzés, amikor kézzelfoghatóvá vált az emberek közötti összetartozás. Egyetlen kérdés mellé több mint 600 ezren sorakoztak fel azért, mert tenni akartak valamiért, azért, hogy REND legyen végre.

Az egyszeri szándék azóta mozgalommá fejlődött és az ország különböző pontjain élő, tenni akaró emberek újabb feladat elé állították magukat: most országos véradó akciót szerveznek. Ez a Civil Mozgalom első nagyszabású kezdeményezése, amelyre július utolsó hetében kerül sor.

Felejtsük hát el a kifogásokat, hogy félek a tűtől, szédülök, nem érek rá és főleg azt a kibúvót, hogy MIÉRT PONT ÉN?! Cselekedni kell! Segíteni egymáson!

Adni jó – ezt mindenki tudja. Különösen jó érzés annak tudatában adni, hogy talán életeket menethetünk meg egy félórányi áldozattal.

Várják a jelentkezőket az ország minden részéről.

További információk és jelentkezés a www.civilmozgalom.hu honlapon, és tekintse meg az akció népszerűsítésére készült aranyos videó filmet, s ha gondolja, küldje el azt másoknak is: http://www.civilmozgalom.hu/index.php?ac=read_u_event&id=1