Frenreisz Károlyt úton-útfélen megállítják ismerősök, barátok, járókelők, hogy tőle tájékozódjanak a hetek óta súlyos betegségben szenvedő testvéréről.

– Nem hittem volna, hogy ennyien aggódnak Pistáért – mondta a lapnak a zenész. Megható, ahogy az ország egy emberként kíváncsi rá. Mindenkinek azt mondom, még türelemmel kell lenni. Stabil a testvérem állapota, és egyre több pozitív jelet mutatnak a műszerek.

Örvendetes, hogy már nincs szüksége annyi gyógyszerre és gépi beavatkozásra, mint korábban. Az a legfontosabb, hogy a légzése tovább javuljon, éppen ezért van szükség a hosszú altatásra.

Frenreisz Károly azt is elmondta, hogy a gépen tartás közben is jól érzékelhető, mennyire küzd testvére szervezete az életben maradásért. Úgy tűnik, kezd a javára eldőlni ez a keserves és megrendítő élethalálharc, hiszen stabilizálódni látszik a színész légzése.

– Most már tényleg bizakodhatunk Pista gyógyulásában – erősítette meg Frenreisz Károly, és hozzátette, reméli, minél hamarabb talpra áll végre István.

Bujtor István orvosa, dr. Szabados György a lapnak szűkszavúan reagált. Annyit mondott, hogy változatlanul a család hivatott nyilatkozni a színész állapotáról, így ő nem erősíti meg az elmondottakat, de nem is cáfolja azokat.

(hirado.hu/Blikk)