Hirdetés

A Largos Óbecse egyetlen magyar tulajdonban levő étterme, egyben a környék legszínvonalasabb vendéglátóegysége is. Az elmúlt három évben féltucatszor is megfordultam náluk; élmény látni, ahogyan a hely konyhája fejlődik. Ahová egyébként Lasztovics Árpád tulajdonos nemritkán be is áll dolgozni, mert szerelmese szakmájának. A beltér hangulatos, a bejáratnál nosztalgiázhatunk egy kicsit, nézegetve a régi, boldogabb, magyar időkből származó archív városképeket. Az étlap gyakran változik, rajta magyar, szerb és nemzetközi fogások sorjáznak. Idei két látogatásom alkalmával kóstoltam pontyot, fogast, oldalast, kacsahúsos szendvicset meg hamburgert. A halak frissek voltak, megfelelően hőkezeltek, az oldalas ízletes, omlós, a szendvics szaftos. A burger harapásélménye kifejezetten jónak bizonyult, a húst alapjáraton átsütik, ezt sajnos így várja el a helyi közönség, de lehet kérni médiumra sütve is. Kiválóan illik mellé a nándorfehérvári Salto kézműves sörfőzde IPA-ja. A kiszolgálás kedves és udvarias, az árak a járvány előtti belső-magyarországi nagyvárosi díjszabást idézik, vagyis a mai viszonyok között kedvezőnek mondhatók. Ha Óbecsén járunk, ki ne hagyjuk a Largost!

Korábban írtuk