Hirdetés

Magyarország legnagyobb múltú fesztiválja – mely tavaly ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját – nem csupán az egyik leginkább pénztárcabarát, hanem az egyik legjobb hangulatú rendezvény is, mely több mint kétszáz programmal várja a későnyári fesztiválozókat. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a gyönyörű Tisza parti város, Szeged kínálja a látványos kulisszákat a rendezvényhez. 

Nemzetközi sztárfellépők

Itthon az idei évben csak a SZIN-en találkozhatunk a nemrég új lemezzel előrukkoló brit elektropop sajátos stílusú zenekarával, a Clean Bandit-tel. A zenekar folyamatosan feszegeti a modern pop határait, egyedi módon vegyítve számos irányzat – az elektronikus, dancehall, klasszikus, R&B és pop – elemeit.  Az idén 300 éves Napfény Városában fellép a világ legjobb DJ-i között számon tartott Afrojack, a techno lemezlovasok thai hercegnője, Nakadia, és a fergeteges bulikat jegyző Dubioza Kolektiv is. Mellettük pedig a hazai fesztiválok közül először a SZIN-en teszi tiszteletét Salvatore Ganacci, és visszatérő vendég – a közönség nagy örömére – a Dubioza Kolektiv. Jay Hardway neve minden bizonnyal ismerős a hazai rajongóknak: a holland DJ olyan ikonokkal dolgozott már együtt, mint Martin Garrix, a Wizard vagy Spotless.

És a hazai szupersztárok

Örülhetnek a fesztiválozók: először lép fel a szegedi rendezvényen Rúzsa Magdi. Óriásit bulizhatunk majd a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Vad Fruttik, a Follow the Flow és Majka koncertjére, az Anna and the Barbies, a Paddy and the Rats és a Subscribe pedig garantáltan rávesz majd mindenkit a fékevesztett mulatozásra. De ez még csak a bemelegítés volt: Bagossy Brothers Company, Magashegyi Underground, Brains, Budapest Bár, Odett, Ocho Macho, Irie Maffia, Margaret Island, Anima Sound System, Ivan and the Parazol, Péterfy Bori & Love Band… Lehetetlen felsorolni az összes remek fellépőt, ezért inkább váltsunk jegyet a nyár utolsó nagy bulijára, és tapasztaljuk meg, hogy milyen a hamisítatlan SZIN-élmény!