Nyerges Attila üzenete.

Gepostet von Ismerős Arcok zenekar – hivatalos oldal am Dienstag, 26. November 2019
Hirdetés

Mint ismeretes, Nyerges Attila a közelmúltban motorbalesetet szenvedett, életmentő műtéten esett át, és több mint egy hónapnyi pihenésre kényszerült. A kedden közzétett videóban a frontember köszönetet mondott a sok jókívánságért, szurkolásért, amit ez alatt az idő alatt kapott, és bejelentette, visszatér a színpadra.

A videóban kitért a zenekar legismertebb dalát ért baloldali kritikákra is. Hont András, a HVG újságírója és Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar énekese becsmérlő szavait idézte fel a Nélküled kapcsán.

„Azt a rengeteg jókívánságot sem fogom elfelejteni soha, amit kaptam üzenetként. Nem felejtem el Hont Andrásnak sem, hogy az általatok tán legjobban kedvelt dalunkat giccses szarnak nevezte. Meg kell hogy köszönjem Czutor Zoltánnak is, aki szirupos fingszagú nemzeti romantikának nevezte szintén ezt a dalunkat. November 29-től színpadon állok, és ezentúl bármit írok, igyekezni fogok, hogy azokat a dolgokat mind olyan művészi magasságba tudjam emelni, amit ez a két kiváló férfiú elvár tőlem. Hülyegyerekek.”

A Nélküledet azután kezdték el kórusban gyalázni a balliberális oldalon, hogy a Puskás Aréna megnyitóján felvidéki gyerekek vezetésével közel 70 ezer ember énekelte együtt.


Nélkülük
Ágoston Balázs
Nélkülük
A Nélküled ürügyén a nemzeti összetartozást, az örök magyar nemzet eszményét és valóságát köpdösték össze.