Kondor Katalinnak majdnem 35 évig volt a Magyar Rádió megszakítás nélkül a munkahelye. Volt rovatvezető, főosztályvezető-helyettes, adófőszerkesztő-helyettes, majd 1999-től a Kossuth rádió adófőszerkesztője. Sokáig felelős szerkesztőként jegyezte a Névjegy című portréműsort.

A Magyar Rádióban számos szociográfiai ihletésű riportot készített, de gazdasági és kulturális műsorokban is szívesen látott riporter volt. Hosszú éveken keresztül ő volt a szombati Reggeli krónika szerkesztő-műsorvezetője, még adófőszerkesztőként is szívesen készítette a műsort, amelyről csak elnökké választásakor mondott le. A Magyar Televízió is évekig foglalkoztatta, többek között A hét című műsornak volt a szerkesztő-műsorvezetője.

Kondor október 10-én jelentette be, hogy eláll azoktól a perektől, melyeket különböző médiumok ellen indított állítólagos ügynökmúltjával kapcsolatban. A volt rádióelnök a Magyar Hírlap korábbi főszerkesztőjét, Szombathy Pált és Varga László történész-levéltárost perelte be, amiért Varga a lapban 2006 márciusában megjelent cikkében, majd júniusban az Élet és Irodalomban publikált írásában is említést tett Kondor állítólagos ügynökmúltjáról. A rádiós korábban több pert is megnyert az őt ügynökmúlttal vádoló lapok, a Népszava, az Élet és Irodalom és a Népszabadság ellen.

(nol.hu, MNO)