Fotó: campusfesztival.hu
Hirdetés

1. Képző-, ipar-, zene, szín- vagy táncművészet, netán a média, design vagy a fotózás érdekel jobban? A CAMPUS ART-on új hobbit vagy akár életre szóló pályát, hivatást is találhatsz magadnak! Idén első alkalommal, július 19-én és 20-án megrendezésre kerülő CAMPUS ART-on megismerkedhettek a művészetek színes világával, és interaktív módon kipróbálhatjátok magatokat, hogy melyik művészeti területen teljesítenétek a legjobban. A program ingyenes.

2. Idén első alkalommal – a fesztivál szomszédságában – a Vidámparkban egy külön fesztivál várja a gyerekeket. Youtuber-találkozók, kézműves udvar, szépségszalon, célba dobó játékok és titkok könyvtára vár minden gyerkőcöt. Ha pedig ez nem lenne elég, irány a Ccience Garden, ahol érdekes fizikai kísérletek, elektromos kütyük, óriásbuborék, elefántfogkrém-készítés, vöröskáposzta-festészet, vegyészvirágoskert, káposztaszivárvány, buborékverseny és környezetvédelemmel kapcsolatos játékok várnak minden korosztályt.

3. Bármilyen hihetetlen is, de a pénteki nap külföldi sztárfellépője, a norvég Alan Olav Walker még csak idén nyáron lesz 22 éves. Ennek ellenére olyan sikereket tudhat maga mögött, mint a Faded, amelyet már 2,3 milliárd alkalommal néztek meg a Youtube-on. 2016 óta stabil helye van a világ 50 legjobb dj-je között (volt már a 17. helyen is) és olyanokkal dolgozott együtt, mint Zara Larsson, Au-Ra vagy Sophia Somajo.

4. Számos díj után a Campus Fesztivál idén újabb elismerésben részesült: ismét beválasztotta a minősített európai fesztiválok közé a Europe for Festivals, Festivals for Europe (EFFE) európai fesztiválszövetség.

5. A számtalan magyar sztárfellépő mellett a teljes magyar zenei élvonal tiszteletét teszi a fesztiválon: Punnany Massif, Kowalsky meg a Vega, Tankcsapda, Intim Torna Illegál, Rúzsa Magdi, Halott Pénz, Bagossy Brothers Company, Margaret Island, Quimbi, 30Y, Belga, Magashegyi Underground, Wellhello, Irie Maffia, Subscribe, Paddy And The Rats… és ez még csupán a kezdet!