Fotó: MTI/Komka Péter
Demjén Ferenc koncertje a Szent István Nap rendezvénysorozatához kapcsolódó Road Movie Live fesztiválprogramon a budapesti Mûegyetem rakparton 2021. augusztus 20-án.
Hirdetés

Azt írták, bulizó tömeg vette birtokba a Műegyetem rakpartot, amely erre a napra igazi koncerthelyszínné alakult.

Közölték, egyszerre több mint 20 ezer, a teljes nap folyamán pedig csaknem 50 ezer ember bulizott együtt a Blahalouisiana, az Ivan & The Parazol, a Road, a Tankcsapda és Demjén Ferenc koncertjén.

A további programokról a szentistvannap2021.hu oldalon lehet olvasni – írta az MTÜ.

Korábban írtuk

Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Érdeklõdõk az Operett Korzó elõadását nézik az államalapítás ünnepéhez kapcsolódó többnapos Szent István-napi rendezvénysorozat egyik helyszínén, a Pesti Vigadó elõtti Vigadó téren 2021. augusztus 21-én.

Csaknem 20 ezer ember ünnepelte a magyar operettet a Vigadó téren augusztus 20-án – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Mint írták: az Operett Korzón egészen vasárnap estig pezsdítő italkülönlegességeket kortyolva lehet hallgatni világhírű operettslágereket, musicalkoncerteket, sőt, kivetítőn a Budapesti Operettszínház előadásainak részleteit is meg lehet nézni.

A háromnapos programsorozatot vasárnap nagyszabású gálakoncert zárja, Mindörökké Operett címmel: Fischl Mónika, Kiss Diána, Szendy Szilvi, Lukács Anita, Széles Flóra, Laki Péter és Vadász Zsolt hozza el a legismertebb és legkedveltebb operettslágereket – emelték ki.


Fotó: MTI/Komka Péter
Az Óbudai Danubia Zenekar vonós kvintettje lép fel a Szent István Nap rendezvénysorozatához kapcsolódó, komolyzenei koncerteket kínáló Panoráma Classical fesztiválprogramon a gellérthegyi Filozófusok kertjénél 2021. augusztus 20-án.

Sláger lett a komolyzene, 20 ezer látogató volt a Filozófusok kertjében rendezett Szent István-napi programon – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Közleményükben azt írták: a Panorama Classical lélegzetelállító környezetében, a város felett a komolyzene „kiszabadult” a hangversenytermekből, és Budapest egyik legszebb pontjára érkezve egy könnyed piknik keretében találkozhatott régi és új rajongóival.

Felhívták a figyelmet, hogy „akik csatlakoznának a táborhoz, pazar elegancia és finom falatok mellett ezt az egész hosszú hétvégén megtehetik”: vasárnap estig lehet élvezni többek között a Danubia és a Modern Art Orchestra zenészeinek koncertjét, előadást tart továbbá a Szent István Király Szakgimnázium Fúvószenekara is.