Minden tizedik negyedév nyer, függetlenül attól, hogy hányan fizetnek elő! Aki tehát fél évre fizet elő, megkétszerezi, aki egész évre, az megnégyszerezi a nyerési esélyét. A sorsoláson minden november 1. és 30. között feladott előfizetés részt vesz, függetlenül attól, hogy a feladónak van-e élő előfizetése. Aki élő előfizetés mellett adja fel a díjat, annak előfizetése az átutalt összegnek megfelelő időtartammal meghosszabbodik.

Sorsolás 2009. december 14-én, postázás december 15-én. Személyes átvételre nincs lehetőség.

A Magyar Demokrata előfizetési díja: Negyed évre: 4680 Ft, Fél évre: 9360 Ft, Egész évre: 18 720 Ft

Kérjük, hogy az újságban mellékelt csekk megfelelő részét olvashatóan töltsék ki annak a nevére, aki a lapot majd kapja, és ahová a nyereményt küldhetjük. Az olvashatatlan névvel és/vagy címmel feladott csekkek összegét tartalékba helyezzük, az előfizetést az adatoknak a feladó kezdeményezésére történő tisztázását követően indítjuk, de az illető a sorsoláson csak abban az esetben vesz részt, ha erre a tisztázásra november 30-ig sor kerül.

Az eredeti Horthy-ötpengős átmérője 37 mm, súlya 26 gramm, 600-as finomságú ezüstből készült. A kisorsolandó érmek tartása jó.

Figyelem! A sorsoláson csak azok vesznek részt, akik a lapban mellékelt csekken, vagy személyesen a szerkesztőségben fizetnek elő (1062 Andrássy út 124.), mivel a Médialognál történő előfizetések adatairól a kiadó csak késve kap információt.

Kérésre csekket küldünk!