A kiállításhoz kapcsolódva a következő hetekben kísérőrendezvényeket is tartanak, tervek szerint elsőként a Múzeumok Éjszakáján, június 20-án, amikor komolyzenei koncertek kíséretében tekinthetik meg az érdeklődők a tárlatot.

Az „Íme az Ember” – Egy pápa arcai című kiállítást eredetileg június 2-ig nézhették volna meg a látogatók. A nagy érdeklődés miatt döntöttek a szervezők a tárlat meghosszabbítása mellett és kérték a hajdani egyházfő személyes tárgyait kölcsönadó személyek hozzájárulását a további nyitva tartáshoz , akik között olyan egyházi méltóságokat találunk mint Várszegi Asztrik, pannonhalmi főapát, Juliusz Janusz apostoli nuncius és Erdő Péter bíboros-prímás, esztergom-budapesti érsek, aki egyben a kiállítás fővédnöke is.

A szervezők elképzelései szerint tárlathoz kísérőrendezvények is kapcsolódik majd a következő hetekben. A Múzeumok Éjszakáján komolyzenei koncertek várják a látogatókat este kilenc és 11 óra között. A zenei áhítat keretében fellép a Sotto Voce kamaraegyüttes, a Semmelweis vonósnégyes és Bubnó Tamás vezetésével a Szent Efrém Férfikar. Az esten közreműködik: Szabóki Tünde.

A szervezők ígérete szerint a Arturo Mari, aki nélkül ez a tárlat nem jöhetett volna létre, a kiállítás zárásakor, ismét ellátogat Budapestre. II. János Pál személyi fotósa dedikálással egybekötve búcsúztatja majd el az „Íme az Ember” – Egy pápa arcai című kiállítást, amely

több mint 1300 m2 –en valósult meg a Mission is Possible csoport szervezésében a VAM Design Centerben.

Bővebb információ a tárlatról a: www.imeazember.hu és a www.vamdesign.hu oldalon olvasható.